Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunVideo90
újonc
"Mi lett ezzel az RTL-es Discord csatornával végül is? Átverés volt vagy én léptem ki a szerverről mert nem látom."
Végül úgy döntött a zárt csoport, hogy ne legyen. Amúgy sem volt rá igény és biztonsági kockázat is volt. Akiknek nagyon kellett a program, azok megszerezték. Megbízható, kedves, jófej csapat jött össze. A népszerűbb műsorok meg úgyis letölthetőek torrentről.
-
lkristóf
senior tag
Valami informatikus lefejlesztette a scriptet amivel le lehetett tölteni az új drm védett tartalmakat. Ezt meg lehetett vásárolni 7-10 ezer Ft-ért, már nem tudom, ezt egy kisebb csoport összedobta, használták, majd talán volt még1 csoport akik megvették. Aztán átalakult a discord, hogy linkenként 100 Ft-ért letöltik neked amit feltöltenek valahova ahonnan x napig van lehetőséged letölteni. Gondolom nem jött be aztán szó nélkül törölték. Aztán szerintem most használják csak azok akiknek megvan a script.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest