Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tescodr

aktív tag

Sziasztok adott egy relatíve új gép,decemberben raktam össze magamnak,minden alkatrész új!
    A vga-m egy Zotac RTX 4060TI 8gb kártya lett ami most elkezdett furcsa dolgokat produkálni.Először is Discordnál vettem észre hogy A játék stream funkciónál másoknál sokszor nem tölt be az élőm,de mostanság elkezdett kidobálni a tarkov is különféle unity hibákkal.Azóta annyi változott hogy a discord is befagy,nem hallanak,na most a windows eseménynaplóra rápillantva mikor ezek a hibák előjönnek kapok egy szép nagy nvlddmkm 153-as hibát majd a következő log:A(z) nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
    A hiba bármikor reprodukálható Az unity Enemies techdemójával,ha megpróbálok a grafikán állítani akkor már kapom is az előbb említett hibaüzenetet.
    Kicsit utána olvastam és rengetegen szenvednek ettől.De én bízom az itteni szakikban,szóval hátha valaki találkozott már ezzel.
    Amiket próbáltam javaslatokat:
    Driver Reinstall DDU-val itt próbáltam régebbi,és újabb drivereket is. -sikertelenül
    Energiagazdálkodási beállítások módosítása -sikertelenül
    SSD/CPU/VGA (Vram test) hibamentes
    Memória teszt memtest86 hibamentes
    Hőfokok rendben vannak
    Vga kivétele/betétele a gépbe -sikertelen
    Ami fura hogy eddig nem volt ilyen bajom,win 10 volt fent,kb 3-4 hete kezdődtek a bajok amikor win 11 került a gépre ,de ott sem rögtön jelentkeztek ezek.
    Ez egy igazi Rejtély számomra szóval ha valaki szeret nyomozni,és van valami ötlete azt szívesen venném! :R

Új hozzászólás Aktív témák