- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz fericske #1637 üzenetére
A Fejhallgatóplázában sikerült meghallgatnom a DSR7BT-t... lehet, hogy nagyok voltak az elvárásaim az árcédula láttán, de csalódás volt...
A mély egy kicsit sok, de nem is ez zavart, hanem a tere. Pontszerűen szólt közép tájon... a jól ismert zenéim unalmasan szóltak... pedig usb kábelen is rádugtam a telefonra, hátha a bt átvitel a ludas... -
Ati1979
veterán
válasz fericske #1637 üzenetére
Régebben én is jártam fejhallgatós találkozókra, szóval valamennyire én is képben vagyok. Volt is ath ad2000x -em ami egy fantasztikus fejes. Az m50 talán az egyik legrosszabb amit hallottam. Ilyen Sennheiser kommersz fejhallgató szint kb. Momentum on ear. Na az még annál is borzalmasabb. Mármint az m50 nél.
Szomorúan hallom. Akkor 9 es ath nem az én fejesem. Avento wireless-t hallottad? Szerintem korrekt a méretéhez képest. (persze bt fejesek között) Gondolom az amiron wireless szintjét nem éri el. Nyilván az embernek kompromisszumot kell kötnie, ha bt ben gondolkodik vezetékes megoldások helyett.Igen a k3003 at én is hallottam. Nem is rossz, mondjuk nekem a shure se 846 jobban tetszik az erőteljesebb mélytartományi prezentáció miatt. Én azt használtam jó ideig.
A DAP ok világában otthon vagyok mondhatni. Volt ak120 am és ak240 em. Ezek igen igen jó DAP ok főleg a 240, viszont a fülhallgatózásról leszoktam, inkább a fejesek érdekelnek. Szóval annyira most nem kell a dap.
Az avento wireless jó az utcára, és gondoltam a nagytesó jó lesz otthonra. Igen a vezetéknélküli hang kezd jó lenni, és sokkal kényelmesebb így.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest