Aktív témák
-
drpele
senior tag
Nekem is van egy ilyenem és az enyém is játszotta egy időben ezt a mókát. De az enyém akkor kezdte el amikor már lejárt a gari. Szerencsére mostanában színét sem láttam a spontán fénycső kapcsolgatásnak, villogásnak. Fogalmam sincs mitől, de megjavult.
Szerintem is mindenképpen vidd vissza, én arra tippelek, hogy valami típushiba lehet.
A leírásban van is valami utalás arra, hogy ha magától lekapcsol a fénycső akkor kapcsold ki a gépet és áramtalanítsd (ha jól mléxem) majd vissza az egész, de nálam ez sem segített.
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
Mert nekem sajnos van.
2hete kb elkövettem azt a hibát hogy beruháztam egy ilyen borzadályra:Bővebben: link Vantec NXP-301
A mistralba adták, nem is túl olcsón, de abból indultam ki hogy ha már van ablak a gépemen akkor lássam is hogy mi van benne, és ezért jónak tünt a 2fénycső ami hozzá járt. Az előlapi panelen elvileg szabályozható, hú tök happy voltam hogy milyen szuper. Hazaviszem berakom, 20percig világít utána kialszik, amikor bekapcsolom a gépet akkor világít utána nem. Most jelenleg az a helyzet hogy hallgatom a Nightwisht és ahol dob van ott villan eggyet.El tudjátok képzelni mennyire idegesít
Pedig nem a hangérzékelőn van hanem ki van kapcsolva. Basszus olyan az egész mint egy stroboszkóp. Most viláos szobába még elmegy de jövő héten a hálópartyn nagyon fognak a sötét teremben szeretni
tehát a kérdésem az lenne hogy tud e valaki valamilyen megoldást, hogy hogy lehetne meggyógyítani? mert akárhova állítom a tekerőt villog mint a rendőrautó
ja és lehúzni nem akrom, meg visszavnni sem mert nincs kedvem a Mistrallal cirkuszolni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest