Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz andrade #12721 üzenetére
"És azt rajtam kívül senki nem mondta a kérdezőnek hogy terhelje a tápot ha indítani akarja."
Mert a táp vagy igényli a minimális terhelést, vagy nem. És ez csak akkor derül ki, amikor kipróbálja."A tápban már van egy ventillátor ami terhelés egy másik 0,3A-es meg HDD-t említettem az már terhelés"
Hazudsz, ugyanis nem ventit és HDD-t írtál, hanem ventit vagy HDD-t.Hidegen indítva a belső venti 4,5-5V-ot kap, és fogyaszt úgy 50mA-t. És a belső venti fogyasztása eleve nem számít bele a minimálterhelésbe.
Ami egyébként az ATX szabványban is benne van:Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
agressiv
addikt
Az nagy lóf@sz, nem terhelés. Éppen egy órája aksztottam rá egy 250-es FSP tápra (HEN ) 5V-ra 2.5A-t 12V-ra 6A-t és bírta. Beraktam a gépembe és windows betöltés közben újraindult, majd egyre gyakrabban, szóval még az is kevés volt.
És azt rajtam kívül senki nem mondta a kérdezőnek hogy terhelje a tápot ha indítani akarja.
Azért nem mondtam én legalábbis, mert a te marhaságaiddal voltam elfoglalva és ha azt mondom neki, hogy tegyen rá 2Ohm terhelést nagy teljesítményű ellenállásokból szerinted tudná, hogy mi a francról beszélek? Gondolod, hogy csak úgy előrántaná a farzsebéből az ellenállásokat?
Feltételezem mindjárt mondod, hogy autóizó biztos van háznál, mert gyakran elsütik ezt a poént is csak az a gáz, hogy hideg állapotban erősen rövidzárat mutat egy izzó és egy táp nem tudja felizzítani, mert lekapcsol a túláram miatt, tehát az sem működik.
Ez nem az a szakma amit a sufniból kikukázott felszereléssel lehet űzni. Megfelelő felszerelés nélkül senki sem fogja tudni otthon a tápját korrekt módon tesztelni, pláne nem javítani.
Amit te akarsz mindíg, az a hobbielektronika, de az egymásik fórum és ott jobb helyed lenne.
Hát még a borz.....
-
moha21
veterán
wow a 2 venti csúcsban fogyaszt 7 wattot a Hdd meg még 5-öt ( felpörgésnél többet vesz fel balbal ). Ez úgy 12 watt, valóban érdemes így nézegetni egy 3-4-500 wattos psu-t.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Lenovo Yoga 910 – szinte már tökéletes
- OLED TV topic
- További aktív témák...