- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marontoni63
csendes tag
Sziasztok!
Szó volt a Yongnuo studió vakuról ,ezt találtam.https://www.alibaba.com/product-detail/Fashion-Yongnuo-YN300W-eTTL-Studio-Flash_60319597756.html?spm=a2700.7743248.51.9.1XdqF8
Mit gondoltok róla?
-
marontoni63
csendes tag
válasz marontoni63 #6857 üzenetére
Bocsánat, ezt nem Neked , hanem a kérdezőnek akartam írni.
-
marontoni63
csendes tag
Üdvözletem! Ez a derítőlap kérdés engem is érdekelne,ha esetleg valaki tudna a megfelelő minőségre tanácsot adni , azt megköszönném.
-
marontoni63
csendes tag
Üdv Mindenkinek ! Most jutottam oda ,hogy beszerezzek , vaku kioldót a meglévő yn500 ex vakuhoz. A yn 622c esetleg (yn 622cII ?) és a yn 622 c-tx együtt lenne az elképzelésem de nem tudom ,hogy ez így kompatibilisek -e egymáshoz, mert a leírásból számomra nem derült ki. Ha ostoba a kérdés akkor elnézést kérek.
-
marontoni63
csendes tag
Tisztelettel Üdvözlök minden vakuhasználót!
Friss regisztrációval , máris egy kérdésem lenne ,(az elejétől olvasom a topikot ,de még nem világosodtam meg )tehát Canon 550D + Pixel Mago GN65+Yongnuo YN-622C tudnának együtt működni úgy , hogy legyen HSS, ETTL és minden amit az adatlapok írnak . A vakut a állványon használva kitudná oldani a YN-622C , természetesen úgy , hogy a vaku alatt is egy ugyan ilyen YN-622C van.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest