Új hozzászólás Aktív témák
-
otapi
tag
Valamelyik youtube-os csávó játszadozott a chatGPT-vel, hogy tegyen úgy mintha SQL szerver lenne, fogadjon és hajtson végre SQL utasításokat. Mintha belépett volna egy valós SQL szerverre, táblákat definiált, adatot vitt be, lekérdezéseket csinált és 90%-ban pontosan le is követte az AI mintha tényleg SQL szerver lenne
-
jonnyjoker01
veterán
Én tegnap este egy redscript(/swift-szerű) class-t próbáltattam vele megértetni (Cyberpunk 2077 játékból) metódusonként, de elvesztette a fonalat egy idő után. Gondolom kifutottam a 4096 tokenből és a vége felé már nem tudta milyen class-ban vagyunk, mivel azt az első promptban definiáltam és úgy hogy az egésznek elveszett a kerete szétesett utána az értelmezési képessége is. ChatGPT-4-re tervezek most már előfizetni eléggé hogy játszadozzak vele, Bing AI eléggé limitált ezen a téren.
Tökéletesen leírtad egyébként hogy éreztem a tanulmány olvasása közben, mosolyogtam az elején mint az állat hogy hú de menő, később röhögtem a matekos marhaságain, aztán jött a nyakleves elkezdett kattogni az agyam hogy mi lesz itt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest