Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
"egyikünk sem végzett méréseket"
nos, te lehet, hogy nem, de én igen, ha gondolod, folytassuk innen
volt egy medikai fejlesztésünk, ahol a marketing kitalálta, hogy a vízállóság jegyében legyen az akku töltése vezeték nélküli, hiszen az elektromos fogkeféknél is meg van oldva, hol itt a probléma? aztán szerencsére győztek a számok, bár nem volt egyszerű a meccsoff-ba teszem, mert tudom, hogy csak hányom a falra a borsót
-
DraXoN
addikt
A szavak és jelentésük ... bármit jelentsenek is, főleg ha van mellé némi diszlexia, eléggé tág értelmezést nyerhetnek.
... borzalmas és csodás dolog a kommunikáció, számomra sokszor borzalmas, simán másképp tudok értelmezni sokmindent mint ahogy más értené, bár gondolnám ez természetes. A szavak mögötti gondolatok nem feltétlen azonosak minden egyén számára. Félrevihetnek és meg is teheszik ezt néha (noha nem a szavak, az egyén gondolatai a szavak mögött).. azt lesz belőle: "akarta mondani a fene", meg "nem úgy értettem".
Az én értelmezésemben a "kárba megy" azt jelentette ez esetben, hogy "elvész".. valóban.
De lényegében egyetérthetünk ha hő itt most nekünk nem hasznos, még is keletkezik az elégtelen hatásfok miatt.. ezen kíván javítani a magsafe és QI2-nél (sajnos a specifikációban csak opcionálisként ajánlott) mágneses pozícionálás.. várnám, hogy elterjedjen, de a gyártók annyira nem harapnak rá. Elvileg a gond vele, hogy nehezen lehet beépíteni, korlátozza a vezetéknélküli töltés lehetőségeit (gondolom a tekercs méret miatt, a gyűrűn belül kell maradnia, nem lehet közel teljes hátlap méretű a IQ tekercs, és a mágnes a tekercsben szintén rondja a hatásfokot, de hagyjuk a technológiai részleteket).Mindenesetre a kínai QI töltőkkel vigyázni kell, volt szerencsém olyanhoz ami megolvadt az így termelt hőtől
...
-
plömplöm
őstag
-
DraXoN
addikt
Ki mondta, hogy féltem?
csupán megjegyeztem, hogy az energia nem vész el (csak más formátumban jelenik meg, de végső soron ígyis-úgyis hő lesz belőle végtermékként, csak a cpu és más komponensek állítják majd elő).. és tényleges, hogy az akku nem szereti a meleget, így az élettartamnak se tesz jót feltétlen, bár valószínű a különbség marginális..
kb. mint ha SSD-n a számítógépen kikapcsolod a SWAP területet, mert "koptatja".. valószínű, de az össz élettartam szempontjából nem sokat számít, átlagban így is bőven kiszolgálja egy-egy felhasználó élettartam igényét mire lelenne cserélve az SSD meghajtó.. Persze mindig vannak hibás SSD meghajtók, és telefonokból is lehet, hogy pont annál a darabnál fog számítani az a kicsi hőtöbblet az akku idő előtti elhalálozásához, de mind két esetben valószínű egy olyan gyártási darabról van szó ami eleve épp csak teljesíthette a minőségi követelményeket és az a kicsi már "átlökte" a határon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Oppo Find N5, vagyis a OnePlus Open 2 nem fog takarékoskodni az akkumulátorral.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest