Hirdetés

Aktív témák

• AltecLansing

csendes tag

Hali!
    Egy számomra megoldhatatlan probléma kapcsán kérném a segítségeteket.
    Az alábbi konfigom van: ABIT IC7, P4-2.6GHz, 512MB RAM DDR, ATI 9200, 3COM LAN, Leadtek TV WinFast2000XP Expert, LG CD-RW, LG DVD-RAM, két IDE HDD és egy S-ATA HDD. op.: WinXP Prof. (SP-1)
    Az alaplapom elvben 8 db USB 2.0 porttal rendelkezik, viszont az op.rendszer telepítésekor csak 1.1-nek ismerte fel. Az op. rendszer frissítése után is megmaradt ez az állapot, így beletörődtem, hogy az USB2-es scannerem (HP scanjet 3690) és lézernyomtatóm (OKIPAGE 8w Lite) csak 1.1-es sebességgel dolgozik. Ezen kívül még három USB 1.1-es eszköz kapcsolódik USB portokhoz: a webkamerám (Logitech Quickcam Express), a Pocket PC-m (HP Jornada) és a telefonom DKU-5-ös kábelje.
    Azonban a minap vettem egy USB 2.0-ás pen drive-ot és amint behelyztem az egyik üres portba, az XP mint cserélhető lemezt ismerte fel és az eddig egyébként használatlan USB portot 2.0-ás Host Controller-ként telepítette.
    Kérdésem az lenne, hogy tud e valaki megoldást arra, hogy hogyan lehetne a már telepített USB 1.1 portok driver-eit 2.0-ra frissíteni, ugyanis nekem sem az eszközkezelőn keresztül történő frissítéssel, sem pedig a portok és az eszközök újratelepítésével sem sikerült elérnem.

A segítségeteket előre is köszönöm.

Aktív témák