Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Megnéztem a szoftvert, és mint a neve (Professional GP300/GM300 CPS) is mutatja, a Gx-300 sorozat biztosan programozható vele. A régebbiekkel nem tudom, hogy elboldogul-e. De a Te problémádat (kommunikációs hibát) véletlenül nem az okozza, hogy a hordozható gép COM-portjának jelszintjei nem megfelelőek a Rib-hardvernek? Mert notebook-ok esetén előfordul, hogy a soros porton megjelenő szintek nem esnek a szabványos RS232C ±5...±15V -os tartományába, így egyes hardverekkel - melyek egy asztali gép COM portján gond nélkül mennek - ezek a portok nem működnek együtt. Persze egy mai notin már az is csoda, ha COM-portot talál az ember..
-
And
veterán
Hi! Programoztam már Motorola URH mobilkészüléket (GM-360), de bizony nem dos-os programmal, hanem egy windows-os Flashgrade Tool nevű alkalmazással. Illesztőhardver sem volt hozzá, azt is a netes leírások alapján dobtam össze (RIB nevű hardver egyszerű másolata). Ha érdekel, később elküldhetem a cuccot. De ha elmész pl. Bp-en például ide: [link], szerintem megoldják a problémádat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest