- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoVieFaN
aktív tag
Ma elengedtem a Uplay+ aktiválást. Kenjék a hajukra...
Pont három hete jeleztem a hibát, azóta túl vagyunk jó pár üzenetváltáson, kipróbáltam nekik az aktivációs folyamatot: Paypal-lal, Curve, Revolut, OTP bankkártyákkal, 3 különböző böngészőből, notebookról, PC-ről, mobilnetről, UPC netről, cache törlés után, inkognitó módban stb. pontosan nem is tudom, de kb. €14-15 zárolt a bank 30 napra.
Nem lehet azt mondani, hogy nem tettem a megoldás érdekében semmit. Ezen felül még 2 db részletes hibakeresés dokumentációt is gyártottam nekik, képernyőképekkel +infókkal.Mindezek után ma ezt a megható üzenetet kaptam, még most is könnyezem :
"Megértem, ha az előzőekben elmondottak, nem azt a megoldást vagy kimenetelt jelentették az ön számára, mint amire számított, azonban egy-egy ilyen probléma esetében átfogó vizsgálatra van szükség és nem lehet megjósolni, hogy egy javítás mikorra várható.
Mindazonáltal biztosíthatom, hogy csapataink mindig azon dolgoznak, hogy minden megfelelően működjön és ez esetben is aktívan a megoldáson dolgoznak. Amíg a vizsgálat azonban tart, csupán annyit tudunk tenni, hogy kedves türelmét kérjük.
Kérem szintén legyen tekintettel arra, hogy támogatási jegyét nincs lehetőségünk nyitva tartani a nyomozás idejére, azonban szükség esetén azt bármikor újra megnyithatja azt egy új komplimenttel frissítve azt.Szíves megértését előre is köszönöm ennek kapcsán!"
A hibajegyet lezárják a külön kérésem ellenére megoldás nélkül, kompenzációról hallani sem akarnak.
Ha most leírnám amit gondolok, akkor biztosan kapnék pár nap pihit.
Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest