Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
rlazol
veterán
várj egy kicsit, ne ilyen gyorsan, lassú a felfogásom. Viszont az Internet itthon elég gyors. Az egyetemen meg nagyon brutál (1 CD 25 perc). Szóval szívesen segítenék, ha érteném, miről van szó. De a felfogásomra már utaltam. Úgy tűnik, a rendelkezésre álló számítógépes és biológiai erőforrások összege konstans (te: érted+ gyenge a net=én nem értem+ jó a net). Ez olyan lehet , mint nőknél a szépség és az értelem szorzata, ami szintén Állandó, de ez most nagyon OFF volt. Eltértem a témától. Bocsi, ez rossz szokás, majd hozzászoktok előbb-utóbb. :))
najó, lényegre. Ha elmondod, hogy a már fent írt honlapon hova kell kattintatani és melyik játékra vagy kiváncsi, akkor letöltöm úgy a hétvégéig, jövő héten meg találkozunk és kapsz tőlem X CD-t ugyanannyi üres CD-ért cserébe. Nos?
ui.: szellemi képességeimre már utaltam volt. Ha tetszik, amit ajánlottam taktikusabb, ha küldesz mailt, azt sokat nézem (hogy ne felejtsem el a jelszavamat)
:))
Aktív témák
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest