Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
(#171) Szasza1985: Sztem akkor a szolgáltató volt a ludas. (legalábbis remélem) És köszi a videót, jól jön a cikkhez (is).
(#172) milu111: Üdv neked is, mindenki véleménye jól jön nekünk, + a teszthez.
(#173) samitas: Most itthon vagyok írom gőzerővel
, sajnos mindennap estig dolgoztam.... 1 max 2 nap / vagy órák kérdése, ahogy elkészülök....., nektek amúgy is előbb megmutatom, mert mire kirakják, az megint 1-3 nap....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, sajnos mindennap estig dolgoztam.... 1 max 2 nap / vagy órák kérdése, ahogy elkészülök....., nektek amúgy is előbb megmutatom, mert mire kirakják, az megint 1-3 nap....
Meggyi001