Hirdetés
- Ryzen 5800x
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- TV antenna és jelerősítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Sejtettem, de nem tudom, mi kell a felső ezerbe kerüléshez, így azt nem mertem bevállalni. Én csak a top 5000-10000 közötti sávban vagyok, cirka négy éve SSD-ről megy a p2p, gond nélkül. Nyilván nem egy alsópolcos, 250-es gigás teszkógazdaságos cuccot használok csurig pakolva, hogy a karbantartó progik szünet nélkül dolgozzanak.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Dr. Akula
félisten
Nem nyírja ki túl hamar az SSD-ket a torrent?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az újgenerációs platformok esetében csak a legalja SKU-kon nincs legalább 2,5 gigabit.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Patice
nagyúr
A proci tud specifikáció szerint 8 db PCIe Gen3 sávot, meg 2xSATA6 vezérlést.
PCIe Gen3 x1 sáv az nagyjából 1000 MB/s sebesség, ha minden PCIe sávot erre használtak föl. Gyanúsan nem, mert nincs a prociban integrált NIC, szóval annak is kell minimum egy sáv.
Szóval a gyakorlatban egy foglalat max egy sávot kaphat a nagyobban inkább egy sávon osztozik két M.2 slot, azaz limitálva lesznek kb. 500 MB/s sebességre darabonként, ami persze összeadva még mindig őrült gyors relatíve nézve.
Azaz nyugodtan mehetnek bele olcsó, nem túl gyors M.2 meghajtók is, nem ez fogja visszafogni ezt a NAS-t.[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
ROBOTER
addikt
Miért kell bármilyen RAID elérni az 1000MByte/sec értéket? Gondolom a PCI 3.0 az x4. 2000MByte/sec értéket a 3.0-s SSD-k is tudnak.
-
törölt tag
Az elképzelés nekem bejön, a dizájn viszont nagyon nem. Mondjuk én oldshool vagyok, raktam 4x4 terát egy DS920+-ba, aztán jó idő.
-
gekkoXT
senior tag
Lehetnének olcsóbbak a 2.5Ghz-s switchek, hamár sok alaplapban is benne van az ilyen lan vezérlő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest