Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot bezártam, kereső használata javasolt. Ráadásul még rossz helyen is született a topic.
-
AlBundy
aktív tag
Erre kérdezősködj, itt vannak az UHU Live tudósok: Bővebben: link
-
figyusz
csendes tag
Hali!
Biztos hogy az X-szerverrel van a gond.Probáld meg a karakteres módú telepítész utána meg az SaX progival rakj hozzá megfelelö drivert. Vagy próbálkozz másik disztribúcióval.
[Szerkesztve] -
rollingrock
csendes tag
Nem tudom talán az NVidia alapú kártyákkal lehet a gondja néha. A tied az?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Letöltöttem a www.origo.hu Szoftverbázisárol a az UHU-Linux Live v2.2 (magyar) -t. Kírtam újraírható CD-re. mind a v 2.2-s mind az új UHU-Linux Live v2.4-s azt csinálja bejön a kép ahol lehet választani ilyen grafikaji felületeket.Ott bármilyet nyomok elindul végig nézzi a gépet minden zöld OK. És mikor az végig megy kikapcsol a monitor se kép se hang...?Nem fagy le a gép meg semmi csak nincs kép. Olyan mint mikor a monitor kikapcsolja magát! Ez mitől van nálam? Nem értek a Lunix-hoz csak kiváncsi voltam rá ezért szerettem volna megnézzni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Steam Deck
- Filmvilág
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Formula-1
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rövid videón a Titan Quest II
- Kedvenc zene a mai napra
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest