Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
rii
nagyúr
............''Sztem is segíteni kéne neki amiben csak lehet''.......
bocs, de sztem nagyon is segitett aki tudott....
nekem eddig is volt LINUXom, de csak ugy hobbi szinten.... most hogy fent vagyok a neten, a LINUX használatának statisztikai adatát is növelni tudom 1el, ha LINUX alól netezek... nekem mongyuk kell egy korrekt C# forditó is, ami magyon hadilábopn áll .... majd keresek
au UHU meg sztem igen hogy nagyon jó egy rendcer lett....éppen azé fagyizhat le a LINUX ha lefagy, mert le kell mennie arra a szintre, ahol a vindoz van, szal hogy ö talál ki mindent helyetted .... mert a vindozt titkárnöknek irták....
aki pedig beirta hogy ''kit-kat'' legfeljebb arra volt büszke, hogy nem kezdett el azonnal sirni, hanem leült a LINUX elé, és lehet hogy 20-jára, de begyürte a rencert..... pedig akkor még biztos RAWRITE-al kellett megcsinálni 3-4 boot floppy-t .... szerintem !!!! tegyük hozzá hogy SZERINTEM
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest