Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
Aktív témák
-
dni
őstag
Vendég gép, netezésre használják és az volna a lényeg, hogy ne férjenek hozzá máshoz csak a böngészőhöz.
Ehhez szerettem volna feltenni egy Ubunti Kiosk Editiont, de nem akart feltelepülni a vasra, így maradt z a módszer. -
dni
őstag
Sziasztok!
Az alábbi leírás alapján készítettem el egy 10.10-es Ubuntus gépet. Korábban kihagytam a választható bejelentkezési lehetőséget. Hogyan tudnám ezt beállítani? (Jelenleg egy korlátozott fiókba jelentkezik be, ahol nincs menü sáv ahonnan el tudnám indítani a parancssort, hogy kijelentkezzek és a billentyű kombinációk se nagyon működnek)
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az ismerősöm 2TB-os HDD-jén lévő EXT2/3-as partíció "eltűnt", melyet egy Popcron média lejátszóval hozott létre. Rádugtuk a vinyót egy Ubuntus gépre és ott sem látjuk a partíciót.
Hogyan lehetne visszaállítani? Megoldható-e egy másik 2TB-os vinyó közbeiktatása nélkül?
Mielőbbi válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Valóban, elírtam. Parted Magicet szerettem volna írni.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy teljesen korlátozott jogú felhasználói fiókot szeretnék létrehozni, csak a Firefoxot, Open Office-t, PDF és fénykép megjelenítőt lehessen használni. Hogyan lehetne megoldani, van erre esetleg egy már meglévő leírás?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
dni
őstag
Sziasztok!
Ideiglenesen kikerült ez egyik vinyó a gépemből, melyre az Ubuntu volt telepítve, így nem tud az XPm se bootolni ami a másik vinyón van (ezt az üzenetet kaptam: Grub loading failed) . Megtudnátok mondani, h miként lehetne autómatikusan az XP-t indítani?
Előre is köszi! -
dni
őstag
Sziasztok!
(Teljesen kezdő vagyok Ubuntu témakörben, most váltok át XPről)
Mi lehet az oka annak, hogy nem indul el a rendszer csak akkor ha berakom az Ubuntu telepítő CDt és ott kiválasztom a bootolást a merevlemezről (újraindításkor sem jutok tovább a villogó kurzornál)?
Valamint hogyan tudnék az Audigy 2ből jobb hangot elővarázsolni?
Előre is köszi a válaszokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest