Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• _ak_

addikt

válasz valóságépítő #5709 üzenetére

HAHA! :R Pice of cake! :DD Máris sokkal barátságosabb az egész, persze problémám még mindig van. Először is, van-e ilink még? :D Ahol ennyire alapvető dolgot írnak le, vagy kezdésnek elegendő nagyjából megbarátkozni a terminállal és a telepít/töröl funkciókkal?

A probléma: ugye kvirc 3.4.0el szórakozok, hála leírásnak sikerült forrásból telepítenem, (bár a ./configure egy szót sem szólt, h az ssl hez is hiányzik vmi, csomag), de a tray ikont nem a tray területre teszi, hanem egyszerűen ablakba indítja. A vicc az, h még így is működik, csak épp értelmét veszti. A problémát megtaláltam máshol is, de válasz ott sem érkezett. Ötletek?

jahh és egy két tipp is jöhetne. Zene és videó lejátszóra, bár most a zenéhez a Rhytmboxot használom, ami azért egész jó, de ha van vmi hasonló (media libary, borító, plusz nem lenne rossz, ha ki tudná egészíteni a média infot, tehát wmp11-re hasonlítson) akkor azt is kipróbálnám. Jahh h lehet aktiválni az 5.1et? :D Nincs szükség creative driverre (találtam vmi open source-t) és olyanokra, h chipset vagy sata driver? :F

• Neil Watts

veterán

válasz valóságépítő #5709 üzenetére

"Desktopszépítésben meghagyom az okítást core2-nek, ő már profi"

THX! ez azért így nem teljesen igaz de ha te így gondolod... :Y
    kb. 2-3 éves tapasztalom van... Nem olyan
    sok az... :K

úgy kezdtem, hogy:

XP --------> OS X
    XP --------> Vista
    Vista ----> OSX
    Linux ----> Vista
    Linux ----> OSX

Más (direkt nem megy szürköletbe... [off]):

A PCFÓRUMON megjegyezte egy tag (azt se tudom ki volt) hogy micsoda egy hülye f@x kocka vagyok hogy Linuxot használok... :(((
    Mondom mé???
    Válasz: Aki szeretne valamit csinálni a géppel az Wint használ IE7-tel, és WMP11-el!

Szerinted ez mi volt? :W
    no comment... pff...

Kérdés: Hogy viszonyul az Ubi a AMD 780G-s chipsethez+HD 3xxx VGA-khoz?

Üdv. Core2

Aktív témák