Hirdetés
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
valóságépítő
üzenetére
HAHA!
Pice of cake!
Máris sokkal barátságosabb az egész, persze problémám még mindig van. Először is, van-e ilink még?
Ahol ennyire alapvető dolgot írnak le, vagy kezdésnek elegendő nagyjából megbarátkozni a terminállal és a telepít/töröl funkciókkal?A probléma: ugye kvirc 3.4.0el szórakozok, hála leírásnak sikerült forrásból telepítenem, (bár a ./configure egy szót sem szólt, h az ssl hez is hiányzik vmi, csomag), de a tray ikont nem a tray területre teszi, hanem egyszerűen ablakba indítja. A vicc az, h még így is működik, csak épp értelmét veszti. A problémát megtaláltam máshol is, de válasz ott sem érkezett. Ötletek?
jahh és egy két tipp is jöhetne. Zene és videó lejátszóra, bár most a zenéhez a Rhytmboxot használom, ami azért egész jó, de ha van vmi hasonló (media libary, borító, plusz nem lenne rossz, ha ki tudná egészíteni a média infot, tehát wmp11-re hasonlítson) akkor azt is kipróbálnám. Jahh h lehet aktiválni az 5.1et?
Nincs szükség creative driverre (találtam vmi open source-t) és olyanokra, h chipset vagy sata driver? 
-
válasz
valóságépítő
üzenetére
"Desktopszépítésben meghagyom az okítást core2-nek, ő már profi"
THX! ez azért így nem teljesen igaz de ha te így gondolod...

kb. 2-3 éves tapasztalom van... Nem olyan
sok az...
úgy kezdtem, hogy:
XP --------> OS X
XP --------> Vista
Vista ----> OSX
Linux ----> Vista
Linux ----> OSXMás (direkt nem megy szürköletbe... [off]):
A PCFÓRUMON megjegyezte egy tag (azt se tudom ki volt) hogy micsoda egy hülye f@x kocka vagyok hogy Linuxot használok...

Mondom mé???
Válasz: Aki szeretne valamit csinálni a géppel az Wint használ IE7-tel, és WMP11-el!Szerinted ez mi volt?

no comment... pff...Kérdés: Hogy viszonyul az Ubi a AMD 780G-s chipsethez+HD 3xxx VGA-khoz?
Üdv. Core2
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pice of cake!
Máris sokkal barátságosabb az egész, persze problémám még mindig van. Először is, van-e ilink még?
Ahol ennyire alapvető dolgot írnak le, vagy kezdésnek elegendő nagyjából megbarátkozni a terminállal és a telepít/töröl funkciókkal?