- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- OLED TV topic
- RAM topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
#40553216 #16987 üzenetére
Ki akarnék próbálni, egy vállalatirányítási progit linuxon, hogy menne, de ehez nincs egy felesleges külön gépem, és még a tv-t is nézném közben
Lényeg, hogy kisérlet, a linuxos progik nagy része hibátlanúl és gyorsan megy, még az openarena is beröffent, de már a sima 2d-s wines proigikkal is kiakad a rendszer.
Pontosabban, valamennyit lassúl, a wine-s progik meg 2-3 perc alatt jutnak el az első ablakig.
Van erre valami megoldás? De asszem openSuse lesz belőle. Synaptikkal szedtem és telepítettem amúgy, de próbáltam volna helyben fordítani, de az ötödik hiányzó függőség után feladtam (tudom, el kellet volna mennem a 205.-ig)
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged