- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsfm
tag
válasz
Tristis #6404 üzenetére
Üdv,
még a linksys-szel is elhajtottak a brébe, az 20 perc a telefonszámlámon, mire kibökték, h a fix ip-t is aut. beállitásokkal adja le
Pedig az 54gl szerintem elég alap, már bocsánat, de az a cirkuszi majom, aki tech support akart lenni, 2 dolgot tudott mondani:
- router nem rá tartozik, hogyképzeleménezt
- állits mindent aut, oszt jó lesz...azt nem tudta, mi az a static pppoebtw belső háló jó, gépek látják egymást, csak net nincs....pppoe chap, ip-negotiated, ennyit tudtam, de úgy látszik, ez is kevés...ezért bátorkodtam ide postolni, ziher vmi kis twak lesz.
-
LÁZ
addikt
válasz
Tristis #6391 üzenetére
Sport 1 nekem is elkallódott
Abu85: a nettel nincs problémám, mondjuk az újan szerződőknek mindenképp megéri, nekem már 1,5-2 éve van, voltak akciók, de most annyi amennyi 2,5/1 a valós, és 7k a tévé meg millió csatorna 4k kb. Ajánlom én is, bár ha végre elindítják a digi vonalat a környékemen, váltani fogok a 80/25-re ami ott 5k asszem
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest