Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
válasz
Hacked_3997
üzenetére
Az én tv-men sincs svhs csati közvetlenül, scart-on keresztül viszont lazán fogadja a jelet. A tv-menüjében meg be lehet állítani, hogy svhs jelet fog, akkor nem lesz fekete-fehér. (alapvetően azt hiszi szegény, hogy kompozit jel jön.)
-
Hacked_3997
csendes tag
Udv!
Lehet, hogy nem tudja a tv-d az SVIDEO-t kezelni a SCARTon keresztul. Ha nincs rajta S-VHS csatlakozo, akkor meg egyaltalan nem tudja. Probalj olyan kabelt szerezni, csinalni, venni ami egyben atalakitja az SVIDEO-t rendes kompozit jelle. Ezutan lehet kiserletezni a PAL/NTSC atkapcsolgatassal. Lehet. hogy valamelyik rendszerben jobb lesz a kapott kep.
Remelem, hogy segitett... -
Gollam
tag
Ja és a TV amin kiprobaltam SONY TRINITRON kepcsoves es egy ismeretlen taiwani
-
Gollam
tag
Udv!
A problemam a kovetkezo: most vasaroltam egy Gericom markaju laptopot, amin integralt SIS 650 videochip van es S-VIDEO TV kimenet. Rakotottem a TV-re es minden OK csak eppen feketefeherben jelenik meg minden. Probaltam a BIOS-ban PAL-rol NTSC-re valtani es vissza, Multimonitor/Mirror opciot kapcsolgatni, masiokj TV-n, a memoriat 8,32,64 megan. Ja es a filmek egyaltalan nem jelennek meg. A Mediplayer-ben megy a film a laptopon, de a TV-n a film helyen feketeseg uralkodik.
Mi lehet a problema? Vigyem vissza?
Elore is koszonom a segitseget.
Gollam
:(
Aktív témák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi