Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• btotyi

tag

válasz Lortech #1708 üzenetére

Teljesen igazad van, de egy kezdő ilyen problémán sajnos fennakad. Erre próbáltam utalni. Mivel az általam beírt delphi kód nem fordul le tp alatt így ha egy kezdő beviszi tp alá, nem fog működni. Ilyenkor mindenki arra gondol, hogy a hiba benne - és nem a kódban - van.

Hiába foglalkozom programozással régóta, sajnos már magamban sem bízom eléggé. Neked meg nekem (és sok ilyesmivel nem kezdő szinten foglalkozónak) elég egy utalás vagy akár nem teljes kódrészlet vagy leírás a megoldáshoz, egy kezdőnek szerintem teljesen jó hibátlan kód kell. Én magam ezért a programot beírom, futtatom és csak utána publikálom. Az utóbbi időben főleg javas alkalmazásokat fejlesztek. A kezdeti időben sikeresen belecsempésztem pascalos kódrészleteket amik szintaktikailag helyesek voltak de szemantikailag nem. Mostanában az ellenkezőjét veszem észre magamon.

Ez egy kis magyarázat akart lenni.

Hogy az utolsó kérdesedre is válaszoljak : semmi probléma, nem vagyunk egyformák, pár mondatos beírások alapján meg csak felületes benyomásokat szerzünk egymásról.

Új hozzászólás Aktív témák