Hirdetés
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
btotyi
tag
válasz
Lortech #1708 üzenetére
Teljesen igazad van, de egy kezdő ilyen problémán sajnos fennakad. Erre próbáltam utalni. Mivel az általam beírt delphi kód nem fordul le tp alatt így ha egy kezdő beviszi tp alá, nem fog működni. Ilyenkor mindenki arra gondol, hogy a hiba benne - és nem a kódban - van.
Hiába foglalkozom programozással régóta, sajnos már magamban sem bízom eléggé. Neked meg nekem (és sok ilyesmivel nem kezdő szinten foglalkozónak) elég egy utalás vagy akár nem teljes kódrészlet vagy leírás a megoldáshoz, egy kezdőnek szerintem teljesen jó hibátlan kód kell. Én magam ezért a programot beírom, futtatom és csak utána publikálom. Az utóbbi időben főleg javas alkalmazásokat fejlesztek. A kezdeti időben sikeresen belecsempésztem pascalos kódrészleteket amik szintaktikailag helyesek voltak de szemantikailag nem. Mostanában az ellenkezőjét veszem észre magamon.
Ez egy kis magyarázat akart lenni.
Hogy az utolsó kérdesedre is válaszoljak : semmi probléma, nem vagyunk egyformák, pár mondatos beírások alapján meg csak felületes benyomásokat szerzünk egymásról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borderlands 4
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest