Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
válasz
Kean_Sorbo #44793 üzenetére
proci kb 60-65 max. De van olyan h CPUTIN (haver azt mondja az is a proci),ott 78-79 volt legutóbb a max. köszi!
-
half333
őstag
válasz
Kean_Sorbo #44791 üzenetére
nem működik nálam ez a program: the processor detected is not supported
amúgy az alaplappal szembeni oldalra van felszerelve 2 8cm-es cooler függőlegesen egymással -
half333
őstag
válasz
Kean_Sorbo #44789 üzenetére
HWMonitorral figyeltem eddig,az nem megfelelő erre a célra? Amúgy hogy lehet ventilátort szerelni az alaplapra,és pontosan hova?
-
half333
őstag
Üdv! Milyen proci hűtőt ajánlatok am3+ (amd FX-8300)? játék közben tapasztaltam h néha néha fps drop jelentkezik. De ha kilépek,és mindjárt vissza,egy ideig megint okés,ezért gondolom h nem jó a hűtés (amúgy nem a gyári van rajta,erősebb,de úgy néz ki ez sem elég erős).
-
half333
őstag
Üdv! Az lenne a problémám h 4 játéknál (GTA V, Witcher 3, Fallout 4, Forza Motorsport 6: Apex) is jelentkezett az fps drop. Az olvastam h az alaplapom cpu tápellátása nagyon gyenge, így mindig túlmelegszik a proci mellett a 3 fekete kis kocka. Az lenne a kérdésem h létezik ilyen vrm hűtőborda,vagy a procira (amd fx 8300,de nem a gyári cooler-al,attól erősebb) nagyon hűtés kellene? HWMonitorral figyeltem,és mikor a CPUTIN felmegy 75-76 fokra,akkor jelentkezik a belassulás kb 5-10 mp-re,aztán helyreáll rövidebb időre. Emígy magánál a processzornál max 68 fok,a grafikusnál (geforce gtx 960 4gb,oveclock) 71 fok. Haver szerint nem a tulmelegedés a gond,szerinte a proci 102 fokig okés,pedig nagyon ért a dolgokhoz,de akkor mi lehet a probléma. Tudna valaki segíteni ezekben?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest