- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Windowsos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
én nemtudok de a haverom igen Gyuri21 megrögzött CPU szakértő
de azért annyit had jegyezzek meg hogy nagyon lerövidíti az élettartalmát a CPU-dnak ha följebb nyomod én max 200 Mhz-t szoktam feljebb nyomni többet nem temeg rögön 600 :S de mind1 a tedolgod
-
Baryka007
addikt
megint én vok, nemkaptam választ én nem azt kérdeztem hogy mennyit bír hanem hogy hogyan lehet feljebb tolni a CPU-mat amúgy 64° on van terhelés közben volt 68 - 69 nél is70 et még nemláttam
nekem az a kérdésem hogyha biosban nemtom feltolni akkor hol? mert a biosban nemtudom hogy hol nemtaláltam semmi olyasmit csak volt meg az FSB 100-200 ig azt kész ha 100 on van 2.61 ghz a cpu ha 150 2.60 ha 200 2.59
-
Baryka007
addikt
Sziasztok!!!
Lenne egy komoly kérdésem hozzátok!!! xD ugyis mindenki tudja a választ csak én nem xd
az lenne a nagy kérdésem hogy hogyan tudnám a 2.61 Ghz-s Celeron Procimat felnyomni 2.80 ra mien progival vagy hogyan Biosba csak lefelé tom vinni xdMég adok pár infót a gépemről DDR1 RAM: 1.25 GB
Video Card: Ati Radeon 9250 holnap cserélem le HD3650-RE
Alaplap:533 Mhz-s a ramok 400 asak meddig nyomhatom a procimat 2.80 at bírja még?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest