- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Memóriakártya topic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piero89
aktív tag
Hát sajnos 3,8ghz felett már az 1,5V is kevés volt... az új ramok meg sajna a lapom fogyatékosságának köszönhetően nem tudtak pluszt adni, úgyhogy megelégszem ezzel.
-
Piero89
aktív tag
-
-
Piero89
aktív tag
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Adatlapomon szereplő konfigomat tuningolnám kicsit feljebb, de 3,4 ghz-ről nem jutok tovább... 3,6-on próbálgattam, de mivel szorzózáras a procim, fsb emeléssel kell dolgozzak csak ugyebár a kingmaxaim 940 mhz felett már kb akármekkora fesszel sem hajlandóak működni normálisan. Gondoltam ok visszaosztom és beállítottam 3,33X -ra memória osztót, de így meg nem hajlandó elindulni a gép csak ha 4X-esen van. Ötlet?
CPU 15 X 227 - 3404 mhz
Mem - 908 mhz 2VA többi minden autón vagy alapon, innen szeretnék feljebb lépni. Gyári hőcsöves amd hűtőm van, elméletileg ezeket 125W TDP-re tervezték úgyhogy kell lennie benne tartalék, jelenleg gyári fesszel olyan 46 fok a max.
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Ha túlmelegszik a procim akkor azt hogy jelzi vissza az alaplapom? Pl. rendszerstabilitás tesztet folytattam mikor is se kék képernyő semmi fagyás csak egyszerűen lekapcs, majd az alaplapom röviden sípolt vagy 5-6-ot egymás után.Rögtön kikapcsoltam a gépet majd kicsit vártam és bekapcsoltam és tökéletesen elindult minden.
Ilyennel még nem találkoztam
gondoltam még a tápra is,de gyanus nekem hogy még idle állapotba is maxon tekeri a proci hűtő a ventilátort,pedig szépen be van elméletileg rá állítva a ventiszabályzás.(everest és társai szerint 42fok-os proci mellett már 100%-on pörög a venti,nem igazán erre lett beállítva biosba szóval gondolom fals érték az a 42 fok )A proci nemrég került hozzám és saját magam pasztáztam
...
Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest