Új hozzászólás Aktív témák
-
dave118
senior tag
Ha a proci 3000-en beton stabilan megy az tökéletes ... én azt mondom hogyha jol belőtted a procit akkor kezdheted a ram visszaosztást úgy állítani hogy megfelelő legyen az órajel, esetedben 1000 környékére (mivel 1066 os) vagy akár 1100 körülre is állíthatod attól függően mennyire bírja a ramod (szerintem nem érdemes az 1:1 hez ragaszkodni mert nembiztos hogy akkor lesz megfelelő a rambeállítás). Ha a ram is stabil akkor kezdheted a ram időzítéseket egyre lejjebb faragni. pl: proci kész, ramot beállítod kb 1100 MHz-re (visszaosztással) és az időzítéseket auton hagyod (ilyenkor kb cl6-7) be fogja berkani automatikusan, ezután teszteled a ramot és ha stabil akkor beállítod cl5re. Ismét teszteled és ezt addig csinálod amíg vagy el nem éri a cl4 et vagy megáll bizonyos beállításnál. Ezután már a te dolgod eldönteni hogy neked a jó időzítés a fontos(cl4) vagy a magas órajel.
Remélem nem túl szájbarágósHa gondolod tehetsz az FSB re is plusz feszt (persze nem sokat).
A giga lapok tulajdonsága hogy ha nem bírja a beállítást vagy túlsok a fesz stb. akkor leveszi a tuningot (szerintem nem rossz biztonsági opció).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest