Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
TazLeacher #8260 üzenetére
Ha 1,44-gyel megküldené..lenne egy gyors procija
(nem mondom,h tegye)de nálam az még 24/7-be is belefér.
[ez bios 1,58v-volt és nem valid,prájm..]
S a proci uúgy ment utána 0,9v-on 3GHz-en mint előtte.2 hete adtam el,nem is kevésért..
-még1x!!em azt mondom,h ez a jó,s minden proci szereti..!!
-
puttputt
őstag
válasz
TazLeacher #8260 üzenetére
Ha nem is füsttel, de jókora teljesítményromlással... amatőrebb koromban nekiálltam egy E7300-ast 1,6V körül 4ghz-n, első nekifutásra, mondani sem kell, gyári hűtésen, gyenge táppal... sikerült is, gond nélkül betöltött, cpuz képkészítés, 60 fok, örömködés... aztán persze másodszorra már semmi...
Nekiálltam 3,8ghz-re, 1,7-en! Működött, rendben volt, aztán másodikra, mert jöttek a válaszok, hogy kinyírom a procit...stb., leszedtem 1,5-re, persze nem indult... aztán 3,5-3,6 1,4-en, elment. Következő bekapcskor már az sem, csak ha 1,5 körül, vagy afölé raktam.
Alapórajelen végül is működött tovább gond nélkül, alap beállításokkal, emelések nélkül, de hajtani már egyáltalán nem lehetett.
Ez egy tanulságos sztorija a hirtelenkedő tuningok végének, remélem senkinek sem lesz ilyen élménye és "előbb kérdez, aztán válaszol" és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest