Hirdetés
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Kompakt vízhűtés
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
köszönöm RetepNyaraB
a venti forgatást meggondolom, csak nem tudom, hogy kell
így nem biztos h belevágok még pasztám lenne is de hogy hogy kell leszedni a hűtöt?
, anno régen le lehetett sarkazni a procikat
nem tom mit jelent de nem hangzik jól
nem szeretnék kárt tenni az enyémben
a pasztát mivel szedjem le ami leoldja? sok a kérdés, nem vagyok szakavatott nem szívesen piszkálom....a venti természetesen pwm es, szabályozta is hőfok függvényében csak nagyon pörgött indokolatlanul..a potméter jó csak lássam mennyit pörög, megnézem mennyi egy előlapi panel
néhány kérdés:
ha a proci orthos alatt hibázik de win és játékok alatt nem az arra utal h extrém terheléskor gondban leszek? (jelzem 3.2ghzen alapfeszen, nem nyúlkáltam hozzá..kettő futott egy hibázott)ramokat jelenleg úgy osztottam vissza ,hogy 800on menjenek, hülye kérdés de 1 1- ben hajtva ami ugye kisebb memória órajelet ad (nem néztem meg gondolom 320 fsb nél 640en menne) nem lenne gyorsabb, van ennek jelentősége az esetemben vagy maradhat a visszaosztás szépen stabilan 800on?

-
olivera88
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ja már rémlik a PCI e,
tavaly itt kérdeztem h kell tuningolni, azt hiszem 100 on van a PCI e nálam. És sikerült is egyből a tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
így nem biztos h belevágok még pasztám lenne is de hogy hogy kell leszedni a hűtöt?
, anno régen le lehetett sarkazni a procikat