- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wd.taz
aktív tag
válasz
joker1220 #36886 üzenetére
A válaszok:
1: Két hete, amikor felszereltem az origi K2-t, teljesen szétszedtem a gépet, kitakarítottam, a kiszerelt alaplapra raktam fel a hűtőt és úgy vissza.
Havonta, rendszeresen takarítom a gépet, de akkor sem szokott poros lenni, mindenhol van rajta filter.2: A gyári pasztájával tettem fel (Schneekanone), ami valószínű, hogy "a" gond. Mivel csak egy egérpöcsnyi mennyiség volt, sok nem lehet. Valószínűleg ennyire nem tuti ez a paszta.
Esteleg nem terül rendesen, de ez akkor fog kiderülni, amikor leszedem. Aműgy polírozott a talpa a hűtőnek, így nem kell sok barázdát kitöltenie a pasztának. Levegő bubi... nem tudom, eddig sosem volt rá példa, de mivel ezt az anyagot nem ismerem, még lehet, hogy ez is előfordulhatott.
Azért az milyen már, hogy gondolkozok ezen az egészen és amikor megkérdezik, akkor zsigerből nyomom a válaszokat, pedig lehet erre nem is gondoltam, pontosabban a rutin + az évek miatt, úgy gondoltam, az kizárt hogy rosszul tettem volna fel a hűtőt.
Elbizonytalanodtam. Azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i5-13500 OEM
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest