Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Beregizel ide: https://www.no-ip.com/
Majd a a router kezelőfelületében beállítod a services fülön a DynamicDNS ablakban (első ablak vagy fül) amit regisztráltál a no-ip.com-on. Majd állítsd még be itt a Check for changed IP every -t 10 min -re
Ennyi az egész
ezek után az ftp://regisztráltfelhasználóneved.no-ip.org -ot beütve a böngésződbe (vagy akár total commander-ben beállítva) fogod elérni a megosztásodat (természetesen felh.név.+jelszó beírásával), amit akár otthon is kipróbálhatsz a böngésződben
Lehet azonnal nem fog menni a dolog, mert a no-ip kicsit lassúcska de max 30perc és jó lesz
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Szerintem kérd el kedves vargalextől a legújabb build-jét,mert az magyarul indul azonnal és nagyon ott van a szeren a firmware, szerintem szívesen oda adja

Ha nem nagyon tudsz angolul akkor nagyon ajánlott!Ráadásul annyi az egész, hogy a mostani beállításaid lemented, majd új firmware-t telepíted, majd visszarakod a mentést és kész is vagy

Én is így csináltam és most már tökéletes minden, hála vargalex hiperatomszuper firmware-jének!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vargalex