Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
Szia cinemazealot !
Engem is foglalkoztatott, hogy megcsinálom. Nem vagyok PHP programozó, a legfejlettebb nyelv a Harbour, amiben dolgozok, ez egy Clippert magában foglaló modernizált C alapú nyelv.
Gondoltam elegendő lesz, vannak fejlett szövegfeldolgozó függvények, számrendszer konvertálás, sha1, stb...
Néztem a kódod, elakadtam a hex2bin() függvénynél. Azt látom, hogy ez nem az aminek a neve mutatná, hanem a hexa adatból ASCII karakterek lesznek. De a netes példákban nem kezdődik 9 nullával, mint itt. Van egy ilyen függvény HB-ban, HB_HexToStr(), de az fogja és végigmegy, és minden pár byte-ból próbál karaktert gyártani. Ezért az őeredménye a 0x00-k miatt üresekkel kezdődik, aztán a 0x03 egy szivecske 1250-es kódkészletnél, stb...
Példa:
PHP:
000000000373f2a7 -> s�
HB:
000000000373f2a7 -> ♥sň§
Weben próbáltam https://onecompiler.com/php/-el. Miért csak a 0x73(s) és az 0xF2(ň) van látszólag benne. Gondolom a 0xF2 azért más, mert erre nincs felkészítve a webes felület megjelenítésben, vagy más a kódlap...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged