Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most igazából miről is beszélünk? Mert most esett le, hogy te magáról a .7z-formátumról, én meg magáról a 7-zip programról (attól még, mert a .7z-formátum után egyből, de külön bekezdésbe írtam). Azt megnézted, korábban mit írtam?
Azt, hogy a .7z-formátum nagyon kis méretet eredményez. Tehát más a tömörítési módszer, pl. nagyobb fokú tömörítést eredményez, mint a sima .zip-formátum. Egyébként nem tudom, mekkora méret esetén érzed azt a kegyetlen nagy különbséget, amire hivatkozol, nyilván elképzelhető mondjuk több, mint 500 MB-nál, bár talán az a másodperc különbség kivárható, ha cserébe pl. kisebb hálózati forgalmat, gyorsabb feltöltést eredményez az, hogy jóval kisebb lesz maga a fájl.
Meg pl. webes email-kliensek sem izélgetnek amiatt, mert mondjuk executable-t tartalmaz a fájl, és akkor már sok esetben nem is tölthető fel, csak ha átnevezed (mivel pl. a Gmail olvassa a zipet, de a .7z-formátumot nem). De a lényeg: nem magát a formátumot hasonlítottam össze, csupán a programra írtam, hogy gyors (akkor beszéljünk csak pl. .zip-formátum kibontásáról vagy annak létrehozásáról).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 11 - népalma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gran Turismo
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest