Hirdetés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
PhoenixK
üzenetére
Erre a változtatásra nem figyeltem fel, mert lusta voltam a changelogot megnézni

andorra kollégával egyetértve egyébként azt mondom, hogy számomra kevésbé olvasható az új betűtípussal. A régi valóban jobb, vagy csak egyszerűen annyira beleivódott a retinámba, hogy "nem kell más".
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PhoenixK
üzenetére
"A másolásnál/mozgatásnál most már kihagyja azokat, amiket nem tud másolni, és csak a végén kérdez rá."
Végre!!!
Ezer éve várok erre! Korábban itt a topicban még említettem is, ez mekkora hiányossága a TC-nek.Ezt az első 5 másodpercig várakozós dolgot viszont nem értettem, most nem tudom kipróbálni, ezt hogy is kell érteni? Milyen várakozás volt a korábbiban 0.5 másodperc? Az angol szöveget is értem, viszont nem vágom, mire vonatkozik.
-
andorra
őstag
válasz
PhoenixK
üzenetére
Az adott feladtra kipróbáltam a könyvtárszinronizációt különböző beállításokkal (TC 8), de ezt a feladatot nem tudtam megoldani, ebben kérek segítséget:
Adva van két főmappa két merevlemezen,(továbbiakban I-II) azonos névvel és tartalommal.
A könyvtármélység mondjuk A,B,C, vagyis I A és II A kijelölésével szinkronizálok.
Bizonyos B könytárneveket olyan módon változtatok meg az I oldalon, hogy hozzájuk toldok + karaktereket, de a tartalmuk változatlan marad.
Ezt szeretném szinkronizálni a II oldalra, anélkül, hogy a tartalom változna, és anélkül, hogy a régi könytárnév megmaradna a II oldalon. Vagyis praktikusan, csak a II B könyvtárneveket szeretném átíratni a változásnak megfelelően, tartalmak mozgatása nélkül. (Terrás nagyságrendű tartalomról van szó és olyan megoldást szeretnék, ami egy percen belül lefut.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezer éve várok erre! Korábban itt a topicban még említettem is, ez mekkora hiányossága a TC-nek.