Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Home/Nest
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bizony, igy szoktam en is. Meg annyit hozza, hogy ha athelyezni akarja az ember, akkor is jobb elobb atmasolni es utana torolni, mert neha rakerdez fajlokra, hogy biztos torolje-e es amig nem kap valaszt nem dolgozik tovabb. Parszor behoptam en is, elinditottam tobb szaz gigat athelyezesre es otthagytam a gepet delutan. Visszanezek este es mindjart az elso par giganal megallt emiatt.

Mondjuk a legcifrabb az, mikor athelyezel, h legyen hely a meghajton es utana mindjart masol is ra valamit, akar tobbszaz muvelet is sorbaallithato vele.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motoros topic
- BMW topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest