Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ergo_Proxy
tag
Azért annyira nem halálosan nehéz ez a játék, a legnehezebb fokozaton ha észrevesznek akkor válószínüleg reszeltek az igaz, lopakodni kell végig, mikor tavaly a tier1-et farmoltam már no hud-ban csináltam a küldiket, hogy izgalmasabb legyen, amúgy tényleg az, érdemes kipróbálni. Ami tényleg bosszantó, hogy tier módban tényleg ha meglátnak szinte azonnal kampó, nem lehet egy jó tűzpárbajban részt venni mert azonnal kifektetnek 100 méterről egy Uzival.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Megértelek! De egész jól lehet benne "skálázni" a nehézséget. Kapcsold ki a minimap-en a dolgokat (ha esetleg eddig nem tetted volna) pl. Ne mutassa az ellenséget, csak akkor, ha már fel van spottolva! Persze, ez sem az igazi, de a semminél több! Sajnos az ai sem áll mindig a helyzet magaslatán, s még patkány módon csalnak is! 😁
A tier-hez nem tudok mit hozzafűzni, azt nem próbáltam, nem láttam értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest