Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Most én is kipróbáltam.
Elsőre szörnyű, optimizálatlan félkész valaminek tűnik. Utána kicsit már jobban tetszett, de ez is a mostanság tipikus ubi játékok oszlopos tagja. Megfigyeltem, hogy szinte az összes ubi sorozat: assasin's creed, ghost recon, far cry, division, watch dogs teljesen ugyan arra a sémára épül.
Nyílt világú vagy annak álcázott játéktér, amely elsőre temérdek lehetőséget rejt magában. Kismillió tennivaló, karakter fejlődés, egyre magasabb szint egyre jobb cuccok stb. Mindez tök jól hangzik és a játék első kb. 4-6 órájában még tényleg élvezetes is. Utána a 10. óra környékén kezd unalmas lenni és kb. 14-16. játékóra után azt veszem észre, hogy nincs ingerem elindítani, mert tök unalmas, ugyan azt csinálod.
Legutóbb az Odyssey-el jártam így. Ingyenes 7vége alatt berántott, mondom veszem megfelé, mert ez nagyon király játék. Szó szerint minden kő alá benéztem, mindent megcsináltam. Ezzel annyira szépen felfejlődtem, hogy egy idő után 4-6 szinttel magasabb voltam, mint ahová a küldetéseim vezettek azaz csukot szemmel is ledaráltam mindenkit aki az utamba került. Ez végig meg is maradt és olyan 45-50-es szint környékén hagytam abba, amikor a legnagyobb erődbe is teljesen mindegy volt, hogy berongyolok és lekaszabolok mindenkit vagy szép csendben likvidálom az ellenséget mert garantált volt a 100%-os siker.A Breakponintnál is éreztem, hogy egy 10-15 órát bele tudnék tenni, amit még élveznék is....de már most az ingyenes 7vége alatt is ott voltam, hogy elég unalmas lett a ilyen-olyan bázis elfoglalása. A fejlődésnek, a fegyvereknek sem éreztem túl nagy súlyát, jelentőségét. Szóval olyan 5 € kb. megér, bár nyilvánvaló, hogy meló volt vele meg minden, de valahogy nem áll össze teljes egésszé nekem ez a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest