Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ha lehet így mondani, akkor szinte mindent elolvastam a redditen, ubisoft fórumon, ez egy általános bug, sokan futottak bele, főleg a sharpshooter challengeben, ami viszont nekem elsőre megvolt.
A legtöbb tanács arra utal, hogy ki kell lépni a játékból és újra elkezdeni, hátha úgy beadja.
A gond ezzel csak az, hogy 20 undetected kill nem 10 perc és ezt csinálhatod isten tudja hányszor.
Én már lőszert sem merek felvenni a katonák után, de lassan scoutolni a drónnal sem, mert nem tudom mi akasztja meg a számolást.
Olyan ez mint a snipernél a class item, az az eszköz amit ha kilősz, akkor vagy elég csak kiválasztanod és akkor jó eséllyel igen durva bugba futhatsz bele.
Nem tudsz célozni, fegyvert váltani, lőni, item wheelről bármit választani, tehát nagyjából semmit, csak futni. Ezt kétszer triggereltettem be úgy hogy hagytam magam megtámadni, majd durva nagy menekülés és utána megjavult, mire kiderült hogy nem, nem ez szünteti meg, hanem tudod mi? Ha lecsúszol vhol. Igen. Le kell csúszni vhol, mondjuk egy kis dombon és utána újra tudsz lőni, ha addig le nem mészároltak. Ez különösen kellemes, akkor ha már egy küldetés végén jársz már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Autós topik
- További aktív témák...
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest