Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ha lehet így mondani, akkor szinte mindent elolvastam a redditen, ubisoft fórumon, ez egy általános bug, sokan futottak bele, főleg a sharpshooter challengeben, ami viszont nekem elsőre megvolt.
A legtöbb tanács arra utal, hogy ki kell lépni a játékból és újra elkezdeni, hátha úgy beadja.
A gond ezzel csak az, hogy 20 undetected kill nem 10 perc és ezt csinálhatod isten tudja hányszor.
Én már lőszert sem merek felvenni a katonák után, de lassan scoutolni a drónnal sem, mert nem tudom mi akasztja meg a számolást.
Olyan ez mint a snipernél a class item, az az eszköz amit ha kilősz, akkor vagy elég csak kiválasztanod és akkor jó eséllyel igen durva bugba futhatsz bele.
Nem tudsz célozni, fegyvert váltani, lőni, item wheelről bármit választani, tehát nagyjából semmit, csak futni. Ezt kétszer triggereltettem be úgy hogy hagytam magam megtámadni, majd durva nagy menekülés és utána megjavult, mire kiderült hogy nem, nem ez szünteti meg, hanem tudod mi? Ha lecsúszol vhol. Igen. Le kell csúszni vhol, mondjuk egy kis dombon és utána újra tudsz lőni, ha addig le nem mészároltak. Ez különösen kellemes, akkor ha már egy küldetés végén jársz már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi