- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ha lehet így mondani, akkor szinte mindent elolvastam a redditen, ubisoft fórumon, ez egy általános bug, sokan futottak bele, főleg a sharpshooter challengeben, ami viszont nekem elsőre megvolt.
A legtöbb tanács arra utal, hogy ki kell lépni a játékból és újra elkezdeni, hátha úgy beadja.
A gond ezzel csak az, hogy 20 undetected kill nem 10 perc és ezt csinálhatod isten tudja hányszor.
Én már lőszert sem merek felvenni a katonák után, de lassan scoutolni a drónnal sem, mert nem tudom mi akasztja meg a számolást.
Olyan ez mint a snipernél a class item, az az eszköz amit ha kilősz, akkor vagy elég csak kiválasztanod és akkor jó eséllyel igen durva bugba futhatsz bele.
Nem tudsz célozni, fegyvert váltani, lőni, item wheelről bármit választani, tehát nagyjából semmit, csak futni. Ezt kétszer triggereltettem be úgy hogy hagytam magam megtámadni, majd durva nagy menekülés és utána megjavult, mire kiderült hogy nem, nem ez szünteti meg, hanem tudod mi? Ha lecsúszol vhol. Igen. Le kell csúszni vhol, mondjuk egy kis dombon és utána újra tudsz lőni, ha addig le nem mészároltak. Ez különösen kellemes, akkor ha már egy küldetés végén jársz már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kuponkunyeráló
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Futás, futópályák
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest