Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
A tekintély vagy rangtisztelettel én is kb. így vagyok. Nem tudom mit szólhatnak a japánok az olyan tragikus, de tanulságos történetekhez, ami a merev tekintélytisztelet miatt következett be. Mostanában is játszották az NGC-n, a Légikatasztrófák sorozatban, amikor a koreai légitársaság kapitányával szemben az első tiszt nem merte megkérdőjelezni a nyilvánvalóan hibás döntéseit, és ez miatt zuhantak le.
Nem is olyan régen még sok, volt vadászpilótát emeltek automatikusan utasszállító gépek kapitányi ülésébe Dél-Koreában csak az "érdemeiért", csak mert megalázó lett volna alacsonyabb rangban elhelyezni. És ez az út is tragikus lett, mivel nem tudtak egyenrangú felekként kommunikálni egymással!Ez azért az élet sok területén okozhat hasonlóan komoly vészhelyzeteket az ilyen kultúrákban. Biztosan okoz is. És ezt szerintem a mérhetetlen fegyelmezettségükkel sem tudják ellensúlyozni - bár az tény, hogy hatalmas előny.
Gondolom lassan átalakul azért japánban is ez a magatartás. De lehet, hogy pl. éppen ezért tartanak ott, ahol??? Egy biztos: szélsőségbe vinni nem szabad a tekintélytiszteletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest