Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comanche
tag
Picit belezavarodtam!
Tehát az IDE 1 - be dogom a winchester kábelét, amin még két csatlakozó van. Úgy, hogy a kábel hosszabbik része essen az alaplapi foglalat és az első winyó közé!? És ha 2 winyó van a kebelre kötve, akkor a rendszert tartalmazót, tegyem a legvégére, master-re jumperelve... ''Amelyik vinyón a rendszer van, az legyen primary(ide1) master.'' a másikat meg középre slave-re, arra is jumperelve?
Az író meg az útolsó helyre kötve master-re jum., IDE 2-be dugva!
Ne haragudj, de nem teljesen tiszta!
Most a kábel közepén van a nagyobbik(gyorsabb)rendszer winyó, a végén a kicsi lassabb! Azt jelenleg sem tudom eldönteni, hogy mire van jumprerelve, nem nagyon tudtam feldolgozni a bonyolultan leegyszerűsített ábrákat! (A legelső 3,2 GB-os on teljesen egyértelmű a rajz, az összes többi csatlakozóhoz van viszonyítva!) Ezeken meg van amelyiken el van forgatva, ráadásul egyik sem egyforma beállításu! Lehet majd lefényképezem és beteszem ide...Tegnap 3-órát közdöttem vele,mert beraktam az újat, a pici helyére( a kábel végére) gondoltam megformázom aztán majd kipróbálom, addíg meg tárolok rajta dolgokat! Megformázni megformáztam egy particiót rajta, aztán azzal már nem tudtam többet elindítani a gépet, bebootolt, de hiányzott neki valami fájl vagy mi és meg is állt! Hiába tettem bele a kicsit újra a helyére,se kép se hang! Aztán ki tudja hogy jumperelve, beraktam középre az újat,(az eddigi rendszer helyére) feltelepítettem a win-t,és felraktam a másikat ami előzőleg rendszervinyó volt a végére! Na úgy elindult, most minden jó, ahogy látom és ki is tudom kapcsolni az utolsót winyot a mobil rack-el, eddíg nem tudtam,mert különben nem indult el!
csak azt lenne jó tudni, hogy attól függetlenül, hogy most jó és megy, minden oké e és késöbb nem e lesz vele gondom?
Kicsit hosszú lett és lehet kusza, de talán te azért érted!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Dark Souls sorozat
- Tippmix
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest