Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz tototos #7571 üzenetére

Nem reklámozom. Csak nem látom be, hogy egy X31-en mi kerül annyival többe... Vaterán lazán próbálják 80k körüli áron elsózni az X31-eket. Annyit ma már a Pentium M procis notebook-ok közül csak a T4xp-k érnek szvsz. :)

Éppenséggel bosszankodom ezen, mert szeretnék egy subnotit. X40/41 kilőve a lassú 1.8" HDD miatt, X31-et egyszerűen túl drágán adnak a használtpiacon, még az IBM minőséghez képest is... X32-t nem láttam már nagyon régóta, X24-et és X30-at sem (a Tualatin magra épülő PIII-as sub-ok nekem még elegendőek lennének). Így hogy maradjak hű az IBM-hez? :O

Így ami még szóbajöhet, PIII-ból a Dell C400, esetleg Toshiba Portege 2000, Pentium M-ből Toshiba Portege R100/M100 (esélytelen, nem lehet szerezni), Dell X300, X1, D400 és HP nc4000/4010. HP-t olcsón lehet és mióta volt alkalmam PeterkeT-ék gépeit megtapogatni szilveszter előtt, tetszik a HP nc sorozat is. :)

Gondwana: nem jártam utána a témának, csak egy X31 review-ben olvastam, ahol az író X40-ről váltott vissza és beszerzett az X31-hez nagy akkut. :)

Aktív témák