- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- HDMI topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
és amikor kicsit megnyomtam az oldalsó kávát simán benyomódott vagy 2-3 mm-t.
Mert rugalmas anyagból van?
Az én retro ThinkPadjeim meg mind kemény műanyagok a bill kávája körül - törnek is rendesen, ha épp rosszul esnek.
Egyébként most itt volt Sipi T42-je nálam, illetve a T43-mam is - mindkettőt be lehet nyomni a PCMCIA/ExpressCard magasságában - nem túl meglepő módon.Ha a kijelzőfedelet tudjuk majd benyomni úgy, hogy meglátszódjon a képernyőn, akkor kezdjünk aggódni.
De a Lenovo kifejlesztette a Top Roll Cage-t, szóval ez nem fog bekövetkezni.
wienattwo: Az X20-am bal pöcök egérgombja annyira laza, hogy ha már odateszem az ujjam fölé, már kattintásnak érzékeli.
Már korábban is mondtam, hogy a minőségérzet a fejben alakul ki (d900t fórumtársat idézve), azaz, aki hibát akar találni a Lenovo adta minőségben, az fog is. De ha visszatekintünk az IBM idejére, ott is minden modellváltásnál voltak huhógók, akik a minőség romlásáról számoltak be.
Nekem speciel a Lenovo eddig kellemes meglepetés. -
szmissz
senior tag
Nos ezek alapján (is) asszem érvénytelenítem a lentebb látható vadonatúj T42-m eladását és megtartom az utókornak mint a legjobb notebookot evör
Szorosan mellette az R50e-m amin most is írok. Még mindig mintha új lenne, egy hajszálkarc sincs rajta, 720p filmeket röccenés nélkül viszi az 1.5 gigás procijával... kellhet ennél több?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest