- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
Lapajbacsi #12822 üzenetére
"Még annyit erről, hogy mivel kb 500 modot kóstolgattam az elmúlt 2 évben, hát hogy a bánatban emlékeznék pont erre? Ezt az ERSO modot valamikor letöltöttem és felraktam mert akkor épp olvastam róla valamit amiért tetszett... kb 5 perc múlva már el is felejtettem hogy miért is jó.."
Mintha én mondtam volna!
Nekem mondjuk nincs ennyi (pláne most, hogy új játékot kezdtem egy High Elf mágussal, és most egyesével rakosgatom fel a modokat), de én is állandóan bújom a Nexust, hogy van-e valami jó mod. Mintha nem lenne így is elég. Aztán találok valamit, letöltöm, 15 perc múlva már az isten sem tudja megmondani, miért töltöttem le.Játszani kéne, nem moddolni, ez az igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged