Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
Aktív témák
-
McJames
senior tag
válasz
GeorgeTerror #25 üzenetére
www.users.com tel.:217-15-08
mobil : 0630-473-29-01
Terratec 128 PCI BOX 4900 Ft
Terratec 128 PCI oem 4180 Ft
+fa természetesen
www.pixel.com tel.: 266-6059
TERRATEC SOUNDSYSTEM 128I 6.400 Ft + áfa -
Lopez
csendes tag
válasz
GeorgeTerror #25 üzenetére
Bluefishnél próbáltad? Az árlistájukban van.
-
GeorgeTerror
senior tag
Magyarország egy igen kicsi de legalább igénytelen ország.
Jelen időpontig nem sikerült szert tenni 1 azaz egy darab Terratec 128i PCI kártyára.
Hát tele van a ... -
GeorgeTerror
senior tag
-
utax
aktív tag
válasz
GeorgeTerror #22 üzenetére
nyugodtan vedd meg, a terratec gyárt nagyon profi stúdiókártyákat is, ezt se ronthatja el (magyarán nem a gamer-creative minőségre lő :)))
mx300-zal nem tudom, kinek mi baja, nekem semmi gondom nem volt vele, se 166mmx, se athlon1.4 mellett. az öcsém zenét ír rajta és meg van vele elégedve. amikor először masterelt a sonic foundryval, és vígan bírta a vortex2, majdnem leesett a székről :)
szóval aureal-ék nagyon összerakták a cuccot, kár, hogy a creative megette őket reggelire :) a3d3.0>eax3.0 -
GeorgeTerror
senior tag
Szomorúságosság, nem lehet, hogy senkio nem használ ijen kártyát :((
-
WaterLo
aktív tag
Terratec 512i digital, vagy DMX XFire 1024-ről ki mit tud?
-
GeorgeTerror
senior tag
Nos úgy látom az mp3 fikázó emberke nem tért vissza. Pedig elvitatkozhattunk volna az mp3 minőségéről. Tehát 320kbit és blade enc rulez.
Szóval remélem minél előbb megkapom a terratec-et. Már előre sajnálom a fejhallgatómat:)) Aztán, ha megelesz a pénzem az altecre akkor már a szomszéd kisköcsögöt is.
Elképzelem hogy mennyire örült a tökműanyag ''2x30'' wattos ''hifitoronynak''. Na majd odatesz az arcának a 621 erőteljes mélye. Nemcsak az ágyból, de a bőréből is kiugruik hajnali fél háromkor.
Az édes bosszú:)) -
McJames
senior tag
válasz
GeorgeTerror #17 üzenetére
Ok, de neked milyen hangkártyád lesz (nehogy olyat +ként vigyünk? :DD
-
GeorgeTerror
senior tag
-
McJames
senior tag
válasz
GeorgeTerror #14 üzenetére
Speciel én hallgatnék... Hol vannak olyanok? Én eddig max. near CD-qualityt hallottam. :(
-
guest
veterán
Aki SB alázza annak fingja sincs a hangkártyákhoz!
A régi SB128-ak tényleg nem szólnak olyan szépen, de az új széria tökéletes!
SB a legjobb támogatottság terén soha semmi gondom nem volt vele!
Bezzeg mással volt!!!!
Terratec lehet hogy ici picit jobban szól de csak igen profi cuccal lehet hallani és ha MP3-mat hallgatsz akkor meg eleve fölösleges. De a Terratec sokkal jobban leterheli a procit főleg játék közben és nem olyan jók a driverei.
Szóval SB128 vagy Live! -
guest
veterán
Nézd meg a MagiComp-ban.
Hangkártya Nettó Bruttó
TerraTec 128 PCI OEM 3.480 4.350 -
GeorgeTerror
senior tag
Nos, hogy egy kártya hogyan szól...
SZERINTEM egyenlőre fejhallgatón érdemes kipróbálni ezt. De abból is jobbon nagy zárt fejhallgató márkás meg ami ehez kell. Én hajtottam meg a jó kis (fent leírt típusú) fejhallgatómat, GUS PNP-ről, kicsi mélykiemeléssel kifogástalanul szólt. SB128, összesintegráltszar amit hallottam szarul szólt. MX300 kicsit jobb, mint GUSPNP. Live kicsit nemjobb hanem rosszab valahol sb128 és gus között.
Driverekről csak annyit nálam hibátlanul ment a GUS könneben mászott fel, mint a win98. Másrészt haverom gépében jól megy együtt a GUSPNP és az MX300. -
McJames
senior tag
válasz
GeorgeTerror #4 üzenetére
Szerintem nem annyire durva. Ha belegondolsz, hogy hányan használják ezt a fajta kártyát - pedig ide a prohardverre elés sokan, sokfelől ''járnak'', akkor egy kereskedő, pláne, ha nem nagyon engedheti meg magának, hogy álljon a pénze az áruban, akkor minek tartson raktáron. Bőven elég, ha egyáltalán ismeri és rendelésre - belátható határidőn belül - hoz.
Ha mégis sürgős, de nem akarsz utazni érte, akkor rendeld meg a neten. A depoban most a User's látható mint egyetlen eladó, bruttó 5.225,- Ft-os árral. Na, ha erre ráteszed az utánvét költségét, akkor kb. 5.600,-Ft és már hétfőn vagy kedden a tied. Már persze, ha van még nekik. De egy mélt, vagy telefont megér.
Ellenben az is igaz, hogy a garanciális igényeket nehezebb és főleg macerásabb levélben/csomagban érvényesíteni.
:P -
Egon
nagyúr
Den: Kösz, nekem is tetszik... :D
-
Egon
nagyúr
Nekem is volt SB128-am, az tényleg nem a legjobb választás. De hogy a Live-ot az MX300 meg a GUS porba alázza... Ezt nem gondolhatod komolyan... A fenti két kártyához meg eredményes driver-keresést kívánok mindenkinek (nehéz lesz...)!
-
GeorgeTerror
senior tag
Tévedésben élsz Egon. Én hallottam panaszokat a Live!-ra. Pl. MX300 ill GUS PNP porba alázza sztereóban. 5.1 nemkell, Mozifeelinget nem tudja visszaadni semmi. Inkább legyen sztereó jó hangkártya és jó hangfal (2.1). Szempont az is hogy SB ne legyen. Hallgass meg egy sbpci128-at rendes cuccon. ''Köhög hörög súg zsizsázik meg kavar''. Ha nem hallod vegyél egy tápos fejhallgatót a fejedre pl. Pana rp ht355
Aztán várjuk a véleményt. -
GeorgeTerror
senior tag
-
guest
veterán
Egyetértek... Bár a ''szépen szóljon'' nagyon szubjektív és relatív fogalom... Mondjuk bruttó 6K-ért hi-fi minőséget nem lehet elvárni... Én inkább megvenném bruttó 10-ért a Live!-ot, aztán ha mégis kell az 5+1, akkor a lehetőség adott, a Live! minőségére meg nem nagyon szoktak panaszkodni... Persze ha az a legfőbb szempont, hogy ''csakSBnelegyen''... :D
Egon -
McJames
senior tag
válasz
GeorgeTerror #1 üzenetére
Hi GeorgeTerror!
Hányadik topicot nyitod ez ügyben? :D
Szerintem vedd meg az a Terratec-et, ha jól emlékszem max. 6E HUF bruttó, próbáld ki - ha annyira nem jó, hajlandó vagyok megvenni tőled, ha számlás a vétel. (De, hogy azért súlya is legyen a dolognak, - ingyen ugye azért nem adnak semmit - a postaköltség a tied...)
Félreértés ne essék, a témákkal semmi baj, de szívesen olvasnám azt, hogy kipróbáltad, véleményed szerint jó vagy sem, x m2-es helyiségben hogyan szól (mély-közép-magas), stb. és hogy ezt szeretted volna vagy mégse...
PS. Nyelvnyújtós szmájlit már én is régóta szeretnék, de senki - még Parci sem! - válaszra sem méltat... :D -
GeorgeTerror
senior tag
EGyszerű kérdés.
Nem kell semmi audigy .... izék.
Egységsugarú szteró hangkártya szép hanggal.
Ez kell
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest