Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPad topik
- Steam Deck
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Ehe, ehe
Hát akkor képződik meg mikor ha lezárod és azt is tudod kivenni...meg hát előbb utóbb úgyis lezárod, nem? 
Igazad is van, meg nem is....csakúgy mint nekem.
Az igaz, hogy le kéne bontani lezárt és még futó esetekre, de úgyis akkor fogunk tudni végső számot mondani ha már lefutott teljesen a járvány. Tehát a mostani aktív esetek is kovertálódni fognak gyógyult és elhunyt esetté. Sajnos pont az átmenet valószínűségeket nem ismerjük (hány % az enyhéknek foldul kritikusra és hány % a kritikusnak végződik halállal). Ha még ezt is ismernénk akkor lehetne közelíteni....
Becsültem átmeneti valószínűségeket. pl az enyhékből 96% meggyógyul 4% súlyos lesz. a súlyosnál mondjuk 60% meghal 40% megyógyul. 10% pont változás bármley átmenet valószínűségben kb 0,5%al módosítja a halálozási rátát.Becsültem én is egyet...nekem olyan 7,4% jött ki a végére. Viszont vmit sztem benézünk. A WHO szerint valahol 3,4 és 5,5% között lehet. Amúgy a linkeden valahogy nem stimmelnek a számok...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Path of Exile (ARPG)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Iqos cigaretta
- Bundle topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Hát akkor képződik meg mikor ha lezárod és azt is tudod kivenni...meg hát előbb utóbb úgyis lezárod, nem?
Az igaz, hogy le kéne bontani lezárt és még futó esetekre, de úgyis akkor fogunk tudni végső számot mondani ha már lefutott teljesen a járvány. Tehát a mostani aktív esetek is kovertálódni fognak gyógyult és elhunyt esetté. Sajnos pont az átmenet valószínűségeket nem ismerjük (hány % az enyhéknek foldul kritikusra és hány % a kritikusnak végződik halállal). Ha még ezt is ismernénk akkor lehetne közelíteni....