Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Van az szerintem már jóval több mint 5 hónap

Már egy jó ideje együtt dolgozunk Gh0st kollégával, különféle saját fejlesztésű módszereken, experteken.
Ahogy azt szoktam mondani, nincs új a nap alatt, nincs ingyen ebéd...ami van...kemény munka, kitartás és megjön az eredmény!Rengeteg emberrel beszéltem és találkoztam/oktattam. Köztük voltak/vannak hedge fundnál dolgozó quantok, prop traderek (nagy bankoknál és privát trading deskeknél). Rengetegen mozdulnak/mozdultak el az automatizálás irányába, ami nem véletlen!
Hogy miért? A legfontosabb dolog, hogy legyen egy jó mintája az embernek, amit aztán kiértékelhet. A jó mintához, "jó módszer, stratégia kell". Ezek legtöbb esteben nagyon egyszerű elvekre épülnek....persze nem pár indi kombinációja...Egy szó mint száz, arra mentünk rá Gh0styval, hogy ezeket a módszereket (többek között) vizsgáljuk meg és próbáljuk meg összegyúrni és ez a fejlesztés most már a végéhez kozelít... Ehhez szükség volt egyedi fejlesztésekre....Nem véletlen, hogy saját programokat használnak nagy bankoknál, vagy épp MatLab-et....így teszünk mi is...
-
tlac
nagyúr
aha, nekem is eszembe jutott már, hogy a backteszt eredményéről lehetne statisztikát készíteni különböző szempontok alapján, de ezt még nem gondoltam még végig, függ a stratégiától is (na meg nem is akarok ennyire előreszaladni már)
inkább lődd le a poént, Fecdzo kb. 1 éve írt ide utoljára

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest