Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Pont, hogy ott találok magamnak olyan nőket, akik érettek. Bárhol máshol akik vannak, nem azok. Valóságra gondolok, 20 év körüli lányok, sose tart soká.
Én 22 évesen pár nap tagság után egy 20 és egy 23 éves csajjal dumálok msn-en, érettek, okosak, nem gyengén néznek ki jól. Már csak döntenem kell.De, 31 évesen még nyugodtan regelhetsz! Nem tudom, mennyit éltél, kire vágysz blabla, de ha neten van esélyed, akkor ott tuti. Nézz szét, nem kell regelni hozzá!
-
aphra2
senior tag
"de azt továbbra sem értem, hogy szép, tanult nők hogyan szorulhatnak rá társkereső oldalra"
Úgy , hogy válogatnak , magas az igényük, mindig jobbat akarnak, nem jó nekik senki, közbe meg elszalad mellettük az élet, és 35-40 között meg jön a pánik , hogy nincs se gyerek, se család,... evvan.
-
dragonfx
veterán
hehe látód megy ez.
amugy ténylega nők rengeteg levelet kapnak pláne ha dekoratívabb képeket raknak fel.fehérneműs minisrő nem is ebszélve.én már néztem vagy 4-5 nőnek a profilját iylne helyne hát nem lennék helyébe.
mégha tetszik egy profilu csávó azok közül is nehéz kiválasztania ki az a 2-3 akivle leáll bezsélgetni ismerkedési célzattal.és akkro persze jön hogy ne válaszol.
de tény nem kell kudercként megélni probálkozni kell.so nő van mo.n.
írni én valamit az adatlappal kapcsolatban szoktam ami tetszett legyne az bármi.amugy érdekes, más kérdés miylne célzattal de néha olyna nőket talál az ember iylne helyen akikre nem is gondolná szüksége van erre, dehát ezek szerint mégis.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós kamerák
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest