- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Értem, és akkor felfelé kell csomagot váltani, vagy maradhat a Netmánia XL, mert nagyobb lesz az emelt sávszél? (Gondolom felfelé kell váltani XXL-re, mert a csomag neve változatlan marad, ezért nem számít hűség alatt felfelé váltásnak ugyanazon XL csomag) Jól gondolom?
-
Antitálentum
csendes tag
Sziasztok!
Új előfizető vagyok, 2 rövid kérdésem lenne.
1. A HD-s felvevő boxomra kb. hány órányi anyagot tudok rápakolni?
2. Meg tudom variálni a csatornák sorrendjét? Ha igen, akkor hogyan? (Nem a "Kedvencek"-re gondolok!)
Ha tudtok rám szánni 1 percet, azt megköszönném.„Nem minden hülye szőke nő, tehát nem minden szőke nő hülye!” ;-)
-
Teko001
őstag
válasz Antitálentum #61802 üzenetére
Pontosan melyik box?
-
Teko001
őstag
válasz Antitálentum #61806 üzenetére
Abban nincs HDD. A csatornalista: Menü-->Beállítások-->Televízió-->Csatornák testre szabása
-
Antitálentum
csendes tag
válasz Teko001 #61807 üzenetére
Oké, a csatornalista megvan. Köszi!
A merevlemezről ezt találtam:
"Beállítások – Általános – Rendszerinformáció – A rendszer erőforrásai”
Itt azt írja, hogy "Merevlemez állapot: jelen” és "Szabad merevlemez terület: 100%”
Ez akkor mit jelent?[ Szerkesztve ]
„Nem minden hülye szőke nő, tehát nem minden szőke nő hülye!” ;-)
-
Teko001
őstag
válasz Antitálentum #61810 üzenetére
Nincs véletlenül egy másik boxod, ami valójában a felvevő box? A többi pedig csak arra rögzít?
-
MODERÁTOR
-
Antitálentum
csendes tag
válasz Teko001 #61811 üzenetére
Egy boxom van, ma hozták. A felvételeknél mindig megkérdezi a rendszer, hogy meddig maradjon, ameddig nem törlöm, vagy ameddig van elég hely.
Én HDD-s boxot kértem, és szerintem azt is kaptam. Csak azt nem látom sehol, hogy mennyi a kapacitása. De esetleg, ha több filmet felveszek, akkor majd talán látom, hogy a 100% mennyivel csökken. Jobb ötletem nincs.„Nem minden hülye szőke nő, tehát nem minden szőke nő hülye!” ;-)
-
titán
válasz Antitálentum #61813 üzenetére
Legkönnyebben úgy lehet kideriteni, hogy tényleg rögzítős-e a box ha az élő adásnál nyomsz egy Pause-t, ha megáll az adás akkor rögzítős, ha nem akkor nem az.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Teko001
őstag
válasz Antitálentum #61813 üzenetére
Fura, nekem úgy rémlett, hogy az nem felvevős box. A rendszerinformációban is ez a modellje? 250GB vagy 320GB-os HDD szokott benne lenni, most egy gyors számolás alapján olyan 250/300 óra SD vagy olyan 60/75 óra HD talán (valószínűleg több is)
-
ezüsthátú
tag
Na most is néztem nálunka a 13.-ban mikor lessz optika,de az utcát nem is engedte beírni csak budapest13-at?
-
wmati
addikt
válasz Antitálentum #61817 üzenetére
Na az egy felvevős box 320Gb hdd-vel.
-
Orc
senior tag
Sziasztok!
Létezik, hogy aki a régi rendszerben van még és mondjuk Magenta1-re akar átállni, annak végig kell játszania
egy teljes szolgáltatás le/felszerelést? Nem hittem a fülemnek.Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
MrT
csendes tag
-
titán
-
MrT
csendes tag
válasz Gubek-Einste #61825 üzenetére
Azt nem tudtam hogy mik az egységesítés előtti régi sebességek, az utóbbi pár évben egyáltalán nem néztem hogy milyen csomagok vannak.
-
matangi
újonc
Sziasztok! Lehet buta kérdés lesz, mivel nem igazán értek hozzá (és több oldal visszaolvasás után sem sikerült összerakni). tehát: a városom (Kaposvár) benne van az idei hálózat fejlesztéses listában, valamint a már megvalósított vdsl fejlesztésnél is, a jelenlegi optikai fejlesztésnél viszont nincs. most akkor ez mit jelent, milyen fejlesztés lesz itt (ha lesz egyáltalán)? vagy csak valamit nagyon keverek?
Igazából azért érdekelne, mert már egy ideje 20/1-es netem van, többször szerettem volna nagyobb csomagra váltani, de nem volt lehetséges.. szóval hogy a közeljövőben van-e esély a változásra.
-
gabenn4241
tag
Sziasztok! Lehet hogy hülyeség amit kérdezek de szeretnék tisztában lenni a dolgokkal. Vdsl hálózatom van, a házban ki lett mérve a jelveszteség és mivel föld kábel van plusz nincs 400 méterre a központ az elméleti maximum nem egészen 80mbit lett. A szerelő szerint nyugodtan mehet a 30as net iptv-vel 3hd boxxal.
Az a kérdésem hogy az iptv hogyan működik?? Mennyi sávszél kell egy hd streambek? Azt a 30megán felül biztosítják vagy ha megy a tv akkor belassul a net vagy netán fordítva ha megy a letöltésem maxon akkor szaggatni fog a tv??
Csak azért kérdezem mert ha ilyen jellegű probléma előfordulhat akkor inkább marad a sat tv.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!!
-
titán
válasz gabenn4241 #61832 üzenetére
Ha tényleg 80 megát bír a vonal akkor nem lesz gond vele, nem fogja zavarni a net és tévé egymást.
Max 2 HD és 1 SD stream-et adnak, max 3 box-ot kérhetsz, az egyik lehet felvevős is.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
gabenn4241
tag
válasz Gubek-Einste #61833 üzenetére
És akkor van még egy olyan kérdésem, hogy ha későbbiekben tegyük fel többen rácsatlakoznak az utcában a rézhálózatra, akkor adódhatnak gondok??
De ha iptv-n egyszerre csak max 2hd nézhető,( bár a telekom honlapján azt írja hogy egyszerre csak 1 hd nézhető) akkor nem jobb egy interaktív sat amin mind a 3 külön hd-ban nézhető??
Javítsatok ki ha vmit rosszul értelmezek
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gabenn4241 #61834 üzenetére
És akkor van még egy olyan kérdésem, hogy ha későbbiekben tegyük fel többen rácsatlakoznak az utcában a rézhálózatra, akkor adódhatnak gondok??
VDSL-en dedikált vonalad van így ha a gerincen nincsen kapacitás hiány akkor nem lesz gond a több előfizető megjelenése a területen.De ha iptv-n egyszerre csak max 2hd nézhető,( bár a telekom honlapján azt írja hogy egyszerre csak 1 hd nézhető) akkor nem jobb egy interaktív sat amin mind a 3 külön hd-ban nézhető??
Ha kell minden box-on a külön HD adás (azonos adást több box-on is lehet nézni egy időben) akkor jobb a Sat de ezt neked kell eldöntened mert nem egyezik meg teljesen a Sat-os és IPTV-s csatorna kiosztás.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
bul07
nagyúr
Hát
Én úgy vettem észre hogy ha HD csatornára váltok a letöltési sebesség 1-2megát csökken, 29 környékéről 28 aláKérdésem is lenne
Mintha régebben írtátok volna hogy bejelentkezve, új rendszerbe átrakottak tudják kérni hogy 2HD és 1Sd legyen.
Kérdésem az hogy hol találom ezt a beállítási opciót? Vagy hol lehet ezt megrendelni/igényelni?
Sehol nem találom amúgy( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gabenn4241
tag
válasz Gubek-Einste #61835 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
Akkor a lényeg, hogy az iptv nem fog bekavarni a netbe, viszont egyszere csak MAX 2 hd műsor lesz nézhető.
Valaki akinek van tapasztalata iptv családi+HD illetve interaktív sat családi+HD szolgáltatással is, megoszthatná pro/kontra észrevételeit.
Jelenleg egyébként olyan ajánlatot kaptam hogy az iptv-vel havi 2000-el jobban jövök ki, mint sattal.
Szóval ezt is mérlegelni kell.. -
titán
Én úgy vettem észre hogy ha HD csatornára váltok a letöltési sebesség 1-2megát csökken, 29 környékéről 28 alá
Mekkora az elérhető max sebességed? HGW menüjében lévő adatos listán van rajta.Mintha régebben írtátok volna hogy bejelentkezve, új rendszerbe átrakottak tudják kérni hogy 2HD és 1Sd legyen.
Kérdésem az hogy hol találom ezt a beállítási opciót? Vagy hol lehet ezt megrendelni/igényelni?
Sehol nem találom amúgy
Elvileg ügyfélszolgálaton lehet kérni.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
bul07
nagyúr
válasz Gubek-Einste #61838 üzenetére
Ez egy ez év második havi kép, most is e körül van (innen a fórumról túrtam egy hozzászólásomból mert most nem vagyok otthon a friss képhez)
Elméleti max 55fel 115le
Beállított 6fel 33leHa nem megy egy tv se akkor 30 körül mérek, de ha HD és SD is megy akkor 28körül (két iptv box van)
Én csak azért jegyeztem meg hogy tapasztalatom szerint a HD igen is elvesz egy kis letöltést, nem mintha annyira zavarna
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DJ. Ru$y
félisten
Mindenki mást állít. Kezdek belezavarodni. Van aki 30-as netet használ, sokkal többet bírna a vonala is, és mégis elvesz az IPTV a netből. Nem úgy van beállítva az ADSL2+, VDSL2, hogy a beállított profilból gazdálkodik és nincs rajta tartalék? Ha találkozok egy szerelővel most már rákérdezek...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
bul07
nagyúr
Kicsit más eredményeket mértem most, rosszabbat
Nincs TV bekapcsolva
1TV SD adás
1TV HD adás
2TV 2SD
Ugyan az a SDKülönböző SD
2TV 1HD 1SD
2TV 1HD 1SD és torrent
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Az ipv6 bevezetése hol tart jelenleg? Mikorra várható, hogy már csak fix ip címek lesznek?
Ezt valahogy ki lehet majd játszani? Mondjuk lehet majd kérni NAT mentességet? Ha jól tudom externetnél már van ilyen. -
gabenn4241
tag
Köszönöm szépen a pontos információkat! Akkor gyorsan módosítás és inkább marad a sat tv mert sokat megy a tv nálunk és ha így elvesz a netből kell a bajnak. Mondjuk elég felháborító szerintem hogy elkérnek egy csomó pénzt akkor mi a f. sz. rt nem tudják úgy megcsinálni hogy az internet annyit tudjon amennyiért fizetsz és a tv azon a sávszélességen felül működjön....
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz gabenn4241 #61848 üzenetére
Mert az nem biznisz nekik azért.... Meg tudnák oldani de valszeg nem akarják ennyi... Az Invitelnél régebben előfizettél a 10 megás netre de soha nem tudta a vonal,mivel pontosan 10 megára állítottak be, ezért a te sebességedből jött le a hálózati veszteség, ami 1 mbit is lehetett általában...
[ Szerkesztve ]
-
Stef@N
tag
Sziasztok,
augusztus 24-én emailben küldtem egy reklamációt az ugyfelszolgalat@t-home.hu illetve az ugyfelszolgalat@telekom.hu email címre.
Szokása a telekomnak erről visszaigazolást küldenie, hogy megkapták, kivizsgálják az ügyet, vagy 30 napon belül kapok egy konkrét választ a reklamációmra?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest