- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
a hálózatfejlesztésről tud valaki valami infót?
igazából az érdekelne hogy kőszegen mikor csinálják. a listában bent van ami fent van a tré oldalán, de az nem derül ki belőle mikor állnak neki, illetve mire lesz belőle kész hálózat. Sajnos itt nálunk most a legkisebb 10mb-os csomag van csak, amiből 7mb-ot tud a hálózat. -
Nooeca
senior tag
válasz d.beni #61756 üzenetére
Tegnap vagy tegnap előtt beszéltem egy illetékessel a T-nél (nem az ügyfélszolgálattal). Annyit mondott, hogy ha volt annyi merszük, hogy feltegyék a listára, akkor vállalják is a következményeket azért, hogy idén kész is lesz. Azaz biztosan állíthatják, hogy az összes város ami fent van vagy falu az még idén kész lesz, mert nagyon jól tudják, hogy ebből egyébként egy hatalmas lázongás lenne a különböző formokon (Facebook, ügyfélszolgálat stb...) amit ők sem akarnak.
Szóval ha valami kétes, vagy kétséges, akkor az nem kerül fel. Ha jól tudom egyelőre a lista sem lesz frissítve, mert most azt nézik, tudják-e vállalni az ígéreteiket, viszont ha még feltennének vagy 100 helyet, akkor nem lennének készen 2015-ig.
-
e=mc²
őstag
válasz bernel #61724 üzenetére
Szia!
Nalam ugy mukodik, hogy van egy regen lejart husegu Digitalis KabelTV Alap szolgaltatas, mellette van STB. De majdnem ugyanazokat az adokat tudom fogni a TV beepitet tunerevel digitalis kabeltvkent. mikozben az analogot is megtalalja.
Azok a csatornak, amik nincsenek benne a csomagban, kiirja a tv, hogy nincs ci modul, igy nem jeleniti meg oket. De a tobbit (36 ado, osszesen talan 126bol + 3 radio) siman.
Szerintem ha akarnak megtudnak oldani, meg a HD-t is. Nekem herotom van az STB-tol, igy nem is hasznalom.
Ambulimax Provider
-
bernel
tag
válasz Teko001 #61761 üzenetére
Azt tudom, hogy fizikailag lehetséges, arra lennék kíváncsi, hogy a telekom ad-e külön kártyát, amit bedughatsz a tévébe, vagy ezt a szolgáltást csak STB-vel lehet igénybe venni.
Vagy úgy értetted, hogy neked ilyen szolgáltatásod van, vagy ismersz valakit, akinek ilyen van, és konkrétan tudod, hogy a telekom ad ehhez kártyát az előfizetőnek?
-
bernel
tag
válasz Garold #61763 üzenetére
Köszi. Ez jó, ha így van. Egy másik fórumban volt ez a dilemma, hogy a kódolt digitális kábelt csak T-s dobozzal lehet-e nézni, vagy kiadják külön is a kártyát, ha be akarom dugni a tévébe. Azért volt kérdés, hogy érdemes-e CI+ csatlakozós tévét venni ehhez. Ha odaadják a usernek a kártyát, akkor megéri odafigyelni erre.
-
Teko001
őstag
válasz bernel #61765 üzenetére
Külön nem adják, a boxot mindenképp bérled (hisz más megoldást nem támogatnak hivatalosan). Viszont nincs összerendelve a kettő egymással.
Szerk: Visszaolvastam kicsit, azt ne felejtsd el, hogy ugyanúgy megvan digitálison is, hogy 3 boxot (és ezzel együtt kártyát) adnak, ahogy IPTV-n is. Ha ezen felül több TV-t akarsz, akkor csak a kódolatlan digitális és analóg csatornákat fogod tudni nézni. Illetve nem tudom, hogy most épp mik a több box feltételei, de ismerősnél pár hónapja nem adta meg a telekom a kedvezményt, és ahány box, annyi előfizetési díjat akartak számolni (és számoltak is).
Szerk 2: De ha jól emlékszem, analógról átterelve mintha kártyát se kapnál, csak egy boxot, amivel nézheted a kódolatlan csatornákat.
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz bernel #61766 üzenetére
Az lenne, ha nem lenne licensz köteles a dolog.
Egyébként az egész CI slotnak nincs semmi értelme. Az egész IT iparban elterjedt és szabványos formátum a smart card, ami mind fizikai kiterjedésre, mind elektromos specifikációra szabványos. Ezt használják a mobilszolgáltatóktól a bankokon át a céges beléptetésig millió helyen, és mind tök egyforma, csak a rajtuk tárolt adat különbözik. Ezt használják többek között a Conax, a Nagra és más egyéb mindenféle broadcast titkosító technológiák. Nem CI+ slot kellene a TV-kre, hanem egy szabványos kártyaolvasó, és a TV-n futó szoftvernek kéne tudnia kezelni az összes létező titkosítási technológiát a dekódoláshoz. Vagy még jobb: a TV emulál egy virtuális kártyát, amit egyszerűen beregelnek az adott szolgáltatónál, így a fizikai formátumtól is el lehetne búcsúzni.
Annyira elavult és kényelmetlen, de legfőképp szükségtelen ez az egész kártya alapú megoldás, hogy borzalmas... Mintha még mindig kislemezre mentenénk az adatainkat.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
törölt tag
válasz tota961023 #61759 üzenetére
Köszi!
-
Garold
senior tag
válasz Teko001 #61767 üzenetére
"ismerősnél pár hónapja nem adta meg a telekom a kedvezményt, és ahány box, annyi előfizetési díjat akartak számolni (és számoltak is)." - így van, az új számlázó rendszernél már nincs duplázó kedvezmény a boxokra (korábban tényleg volt olyan 2 boxért csak egy díját kellet fizetni)
"Szerk 2: De ha jól emlékszem, analógról átterelve mintha kártyát se kapnál, csak egy boxot, amivel nézheted a kódolatlan csatornákat." - kódolatlan adáshoz valóban nem kell (kód)kártya
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
törölt tag
válasz tota961023 #61759 üzenetére
Naja, most már csak azt kéne elérni, h be is tudjak lépni, merth a tré megint produkálja magát: képtelenek az azonozítás után új jelszót adni... Az, h a neten nem müksz, a trénél már nem is meglepő, de a hívogatós automata sem...
Kérjük, hívd ügyfélszolgálatunkat a 06 80 639 200-s ingyenes számon az ügyfél-azonosítódhoz tartozó telefonvonalról! Automata ügyfélszolgálatunk segítségével korlátozott jelszót készíthetsz, amivel itt be tudsz lépni.
Oszt minden hiába, mert "A szolgáltatás nem elérhető", de persze van pofájuk ezt is csak azután bemondani, h NEKED bezzeg le kellett magad igazolni... Nem ám a hívás elején, h hiába ne törd magad... -
zoli62
addikt
Sosem volt Eurosport TV Go-n?
-
mokalade
tag
Utánanéztem a Kapcsolat pontjaimnak és kiderült, hogy kb. 2015. Májustól hülyeségeket írnak jóvá. Konkrétan a májusi számlán kevesebb kapcsolat pont volt feltüntetve mint az áprilisin. Júniustól pedig rendre a kiszámolt (és korábban kapott) pontok csak kb. harmadát kapom. Hasonló tapasztalat?
A FUN mobil társkártya (már FUN S) után is kellene pontokat kapnom a Prémium Kapcsolat kártyára, de sosem kaptam. Ti kaptok?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mokalade #61777 üzenetére
Ja jó, aszittem a társ főkártyája után.
Én közben azon filózom, h a trékom milyen meghatalmazást fogad el? Csak vmi előrenyomtatott izét, v meg lehet itthon simán írni? Merth az öreg helyett nyilván nekem kell majd intézkedni a hülye jelszó miatt, mivel a neten nem lehet elintézni smit...
-
gg72
veterán
Kb. fel órája nincs netem (adsl BP 6. ker.), ez valamilyen központi probléma lehet?
-
Teko001
őstag
válasz tatararpad #61785 üzenetére
Hívd fel a 1412-t.
-
törölt tag
válasz tatararpad #61785 üzenetére
Olvastál volna vissza, erről írtam az éjjel...
Azért mert az csak azoknak van, akiknek RÉGEN az mt-számuk utsó 5 számjegye volt a jelszó. Úh hiába strapálod magad, akár ezzel a számmal, akár a 1412-vel (azt fogják mondani, van jelszavad, de nyilván elfelejtetted, és) be kell menned személyesen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv, kaptunk ma egy csomagot, de nem tudjuk mire válni.
Egy Humax MT-FTA van benne. Most ezzel mit kezdjünk?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
-
Rent
senior tag
Végre eljött a Monoriak sanyarú sorsának vége. Pénteken leadtam a rendelést, mert elérhetővé vált végre nálunk is az optika és már a mai napon hívtak is, hogy holnap délelőtt bekötnék a netet (50mega). 2 munkanap alatt bekötik a megrendeléstől számítva! Nem akarom elkiabálni, remélem holnap minden rendben lesz. 8mbites UPC ADSL szolgáltatás végre 10 év után lecserélésre kerül. Felfoghatatlan, hogy az elmúlt 10 évben semmi előrelépés nem volt nálunk. Mindjárt neki is állok a topicot nagyjából átfutni. Két kérdésem lenne (bár biztos találok mindjárt rá választ), hogy várható a közeljövőben a Telekomnál sávszél növelés? Azért rendeltem "csak" 50-est, mert ha duplázni fogják a csomagokat, nekem bőven elég lesz az is. Köszi a válaszokat előre is!
Másik kérdésem pedig az lenne, hogy van a Telekomnál bármilyen korlátozás? Gondolok itt arra, hogy sok száz GB, akár TB havi adatforgalom után csökkentsék a le, vagy feltöltést. Nem kifejezetten torrentre gondoltam, a steam+origin+bnet+uplay+rockstar accom jelenleg már túllépte a 2TB-ot az egyik hdd-n, és egyszer már előfordult az évek alatt, hogy újra kellett mindent húznom. Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs