- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR
senior tag
Nah most mondjatok valami okosat kezdem felb*szni az agyam...szombaton egy hónapja lesz hogy leadtam a rendelésem a T-Home oldalon...31.én felhívtak hogy nemértek el áll e a dolog mondtam persze mondták ezen a héten már keresni fognak szerelés ügybe...tegnap meguntam a várást este 1000ftos telefonálgatás 1412n nagynehzen jött a jó hír ma már keresni fognak a szerelők megsürgetik a dolgot...erre semmi nemtörtént majd dél fele csörög a telefon ismét a központ mert hogy nemértek el áll e még a megrendelés elmondtam a szitut mondom hátha lesz tényleg történés késő déluutánig semmi felmentem T-Homeos accountomra mire a megrendeléseknél az volt az eddig folyamatba lévő megrendelési státusz helyett hogy "Telefonos rendelés megszakítva" bementem részletekbe ott meg az állt " Elutasítva " kissé idegesen központ megint felhív megint 1000Ft letelefonálva...nagynehezen kapcsoltak újra adatok felvétele szerződést küldik postán elérhető az accountomba több minden de mondták 3-4 hét a bekötés jóesetbe 2hét edzt most ugye ők se gondolják komolyan? szeretném érvényesíteni a mobilnethez a kedvezményt....nincs tv jelenleg se rendes netem erre megint ezt kapom kezdek betelni kicsit....
-
Pilács
senior tag
39 napja rendeltem SAT-TV-t, talán már jövőhéten bekötik végre... azért elkeserítő, hogy minden áron ingyen kell tévéznem 1 hónapig de ha így haladnak akkor kettőig
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
Blackdeath
aktív tag
na végre, anyámmal beszélt a szerelő (egyeztettek végre lassan 2 hét elteltével), és jövő kedden du.-n jön. nekünk sajna csak így jó, így érünk rá. elvileg beköthette volna holnap vagy jövő hét hétfőn is.
-
SlayR
senior tag
válasz Blackdeath #5155 üzenetére
Én is már itt tartanék boldog ember lennék
-
Misi 007
Közösségépítő
Intek beltériről osztott már meg valaki képeket?
Kiváncsi lennék milyen csatlakozók vannak rajta... -
catty21
tag
Sziasztok, úgy tudtam a DSL telefon ugyanúgy használható, mint a rendes matáv, ehhez képest mobilt tudok róla hívni, de egy egyszerű matáv számot - jelenleg a Szent János Kórház számát - azt nem tudok!!!!
-
MODERÁTOR
Tud valaki olyan tunert vagy egyéb más eszközt, aminek segítségével veszteségmentesen át tudom vinni a HD adást számítógépre?
Everybody lies.
-
Misi 007
Közösségépítő
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #5166 üzenetére
ohh most hogy jobban körbeszaglásztam google-el, azt hiszem ez veszett ötlet.. Ugyan olyan tunert még mindig nem találtam, amely külső dekóder forrásból tudna HD-ban adni, csak olyat, ami a földi, illetve kábeles digitális adásnál tudja a HD-t, de kb olyan ára van, hogy...
Everybody lies.
-
tibibi
őstag
nekem most járt le az egy hónap mégcsak nem is kerestek midegy
Más szolg.váltásnál,hogy müködik a dolog 01.04-e óta használom a t-online adsl-t ,de az actel most küldte a számlát 01.00-01.31-ig teljes hónapra befizessem vagy kérjek elszámoló számlát vagy jóvá írják a t-onlinenak vagy miként mükszik ez a t. még semmit sem küldött[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Elég fura ma beküldtem mutert ügyfélszolgálatra erre a nő aszondja tegnaptól van a megrendelés meg a szerződést küldik majd stb megint 30 nap kaptunk egy műszakis telszámot ezt hétfőn bepróbálom nehogy én szenvedjek már azé mert valaemlyik megint elcseszte a cuccot a megrendeléssel....
-
T-morcos
csendes tag
Nálam 48 nap után kötötték be a T-Home Sat TV-t,
és nem vagyok egyedül ezzel,
úgyhogy a 30 napon belülre ne számítsatok. -
T-morcos
csendes tag
1412 t-mobile-os telefonról ingyen hívható
-
G4ng3r
tag
válasz T-morcos #5171 üzenetére
Ez területenként változik...
Azért sok helyen tudják tartani a határidőt.(mi pl. csak 20 napot vártunk, ahogy az ismerőseim sem nagyon vártak 3hétnél többet)Más: sajnos bedöglött az egyik Intek beltéri.
Változó időközönként (bekapcs után 1perc,fél óra,fél nap) újraindul. Elmegy a kép, és már csak "boot" felíratot látom az stb-n, aztán elkezdi tölteni elvileg az EPG-t, de jel már nincs a tv-n. Csak az áramtalanítás segít.
Még kipróbálom a másik stb tápegységével, hátha csak az düglött be.
Ilyenkor vajon a T-pontokban is cserélhetik ha beviszem, vagy a szerelőkre kell várnom, hogy megint kijöjjenek? (utóbbinak túlzottan nem örülnék... ) -
-
Onderon
senior tag
üdv!
úgysem olvassa senki aki illetékes lenne, de azért ide is leírom, ha már az ügyfélszolgálatra küldött levelemre nem válaszolnak: adják vissza a SAT1-et és PRO7-et, lehessen AXN és alcsatornáin a szinkront kikapcsolni (like UPC), frissítsék a szoftvert a boxban mert siralmas, növeljék a sévszélt (mert siralmas), különben dzsihád lesz! (T-Home IPTV). ennyi. -
ForRedGlory
félisten
válasz Dre_Powell #5140 üzenetére
De amúgy azt sem értem, hogy mirét nem lehet gyárilag négy beltérit rendelni, amikor 4 csati van a parabola fejen. Bár nyílván van valami magyarázata.
Egyszerű üzleti döntés. a 4 STB már olyan sok, hogy akinek annyi kell, tehát 4 tv-je van, akkor van pénze két előfizetésre is. Ha meg nincs 4 tv-je, akkor ne húzza már át a vezetéket a szomszédba.
-
juliabrilke
veterán
Ezt nem értem még mindig.
Nem egy olyan hozzászólást olvasok, hogy lassú a bekötés, több esetben is. Ezt sajnos annak idején én is észrevettem. Pedig az egyik legnagyobb megyeszékhely belvárosában lakok)
Hogyan van az, hogy más cég az sms megrendeléstől számított 4. napon már beszerelte a komplett rendszert, ami hibátlanul működik azóta is?
-
petne
őstag
válasz juliabrilke #5183 üzenetére
Úgy, hogy nincs nagy érdeklődés rá... hidd el, ha egy kicsit fejlesztene, illetve egy kicsikét kedvezőbbé tenné a konstrukcióit, akkor náluk is lennének logisztikai gondok.
-
juliabrilke
veterán
Én akkor döntöttem arról, hogy 17.-én lemondom, amikor közölte az ügyfélszolgálatos, hogy elméletben lehetne a mostani 8Mbites csomagomat a 25/5-ösre cserélni. Gyakorlatban senki nem tudta megmondani, hogy miért, ill. a pontos idejét se. A jelenlegi ár meg valljuk be nem a legelőnyösebb nekem a 8Mbites + telefonos csomagért.
A másik vicc meg az volt, hogy a másik ügyfélszolgálatosnak halvány lila gőze se volt (t-online, Székesfehérvár), hogy van náluk 25/5-ös csomag.
-
petne
őstag
válasz juliabrilke #5186 üzenetére
Biztos kezdő volt...
Fehérváron több mint 50 vdsl kisközpont került kiépítésre. Egyébként úgy zajlik, hogy megrendeli az előfizető, ezután a szerelők megnézik, hogy áttudják-e kötni a vonaladat valamelyik kisközpontra és ha igen, akkor mehet a létesítés, ha nem, akkor visszautasítják a rendelést.
-
petne
őstag
válasz juliabrilke #5188 üzenetére
Ez minden szolgáltatónál jellemző... nem szokták elárulni a fejlesztési irányokat. Szerintem inkább azért, hogy a konkurencia ne tudja meg.
Ráadásul a T-nél már nagyon úgy néz ki, hogy a VDSL technológiát nem fogják folytatni, az üvegtechnológiába fektetnek be. 3 éven belül közel 1 millió háztartást akarnak lefedni vele, azért az nem kevés... -
catty21
tag
válasz ForRedGlory #5180 üzenetére
Az átlag az ugye nem reális eredmény, függ az átlagolt értéktől...
Innentől miért is nincs igaza???
Apáméknak Beletelt 38 napba a Sat Tv.( Két hete van nekik)
Nekem két hónapba az internet... -
catty21
tag
Vicceske, hogy bekötötték nekem a 8 megás internetet (mert ugye állítólag előzetes felmérés alapján bírta a vonal), majd jött alig másfél megával, jött a szerelő, kiderült két megát se bír a vonal.
Mondták a T-nél, hogy kérnek egy szakvéleményt, hogy mégse kelljen már a semmire nyolc ezret fizetnem. Ez volt decemberben. Heti egy telefon átlagban, szakvélemény sehol. Internet orbitálisan kaki. Balhézás, mire hét elején megjött a számla, nyolcezer forintos... már bocs... nem szolgáltatja a szerződésben vállaltakat, miért fizessem be???Közben bekötötték hozzám a Fibernetet (tudom, kva anyjuk stb... én se szeretem őket) négy megára fizetek ötezer forintot... gond nélkül fut, az alattam lévő szomszéd két éve van náluk, összesen egyszer volt problémája.
Mondjátok meg, miért biznisz a T-nek elveszíteni az ügyfeleit, vagy átcseszéssel szerezni újakat?
-
KicsiUbul
őstag
válasz catty21 #5192 üzenetére
" már bocs... nem szolgáltatja a szerződésben vállaltakat, miért fizessem be??? "
A mai világban nagy hiba nem elolvasni egy szerződést. Utána eg arra hivatkozni pláne...
[link]
"Maximálisan elérhető letöltési sebesség / Garantált minimális letöltési sebesség 8 Mbit/sec / 480 kbit/sec "[ Szerkesztve ]
Értem én...
-
T-morcos
csendes tag
T-Home Sat TV
48 nap után kötötték be
(kb. 1 hete, hogy van)
ahogy feljebb már írtam.
A beltérihez plusz észrevétel:
INTEK beltéri PIROS, ZÖLD, SÁRGA, KÉK gomb
PIROS - Text felirattal - a teletext jön be vele (??)
ZÖLD - Subt felirattal - feliratot lehet vele behozni (??)
SÁRGA - Audio felirattal - a hang nyelvét lehet változtatni vele néhány csatornán, OK
KÉK - INFO felirattal - az információs sávot és a film tartalmát lehet behozni vele, OKA TELETEXTről annyit, hogy hiányoznak a megszokott gombok.
Például NINCS a távirányítón HOLD gomb,
amivel több oldalas teletext oldalt lehet lefixálni, hogy ne váltson automatikusan,illetve hiányolom még az INDEX gombot,
amivel a kezdő oldalra lehet visszaugrani egyszerűen.A felirat gombbal pedig még nem sikerült feliratot behozni.
-
catty21
tag
válasz KicsiUbul #5195 üzenetére
Bocs, drága, elolvastam a szerződést, 8 mega, 8 és félezer forint, miután már megvolt a szerződés! kijöttek szerelni, olyanok, akiknek fingja sincs hozzá valami alvállalkozótól. Nem működött a net, már a beszerelés után (nem voltam itthon), majd kijött egy T-s szerelő, ő hozta a wifi képes modemet... na ő mondta, hogy álom álom, édes álom a 8 megás net nálunk, merthogy túl messze vagyok a központtól....
Most akkor miért én lennék a hülye??? Kértem bemérést, kértem, hogy csak akkor kössenek be, ha tuti megy a nyolc mega. Mondták, kizárt, hogy ne menjen....
Ha ő nem teljesít, én nem vagyok hajlandó fizetni!
-
catty21
tag
válasz ForRedGlory #5193 üzenetére
Elolvastam, és igen igaza van, mert több embert ismerek, akiknek bőven túl szerelték a 30 napon...
A kivételek meg a ti átlagotokat javítják, de az akkor is csak átlag marad, a tény pedig az, hogy ritka a 30 napon belüli bekötés.Azt nem értem, ha vállal a T valamit, legyen net, tv, vagy telefon, utána nem vagy hibásan, késve teljesít, miért ő van még felháborodva, ha a síkideg megrendelő reklamál?
Fejlesztés, meg kevés az ember, logisztikai problémák: durván őszinte leszek, ahogy a T-t sem izgatja, ha nekem problémám van a hálókártyámmal és nem tudok csatlakozni a netre, ha nem akarnék fizetni, ők is pampognának, jogosan.
Én megrendelem, netán már előfizető vagyok, onnantól a szolgáltató problémája, hogy nem tud teljesíteni, nem az enyém, amit vállalt azért jogosan hisztizek! -
KicsiUbul
őstag
válasz catty21 #5197 üzenetére
Tényleg nem kötekedni, flamelni, meg bántani akarlak, de a szerződésre hivatkozol, amiben nincs benne, hogy garantálják a 8 megát.
Az hogy bemérést kértél, és azt mondták, hogy menni fog, sehol nincs leírva.
Nem azt mondom hogy etikus, csak azt hogy jogszerű.
Amíg ez a két fogalom nem közelít egymáshoz, addig az átlagember szívni fog
[ Szerkesztve ]
Értem én...
-
Garold
senior tag
válasz catty21 #5198 üzenetére
Teljesen egyetértek KicsiUbul-al.
Ha pedig már elindult a szakvélemény, akkor pedig nem tudsz mást tenni csak várni, ha kész hívni fognak, és akár szankció nélkül le is mondhatod a netet, és ez természetesen visszamenőlegesen automatikus számla reklamációval járt, vagyis visszakapod amit nem jogosan fizettél be.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Hardcore café
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest