- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dedix
tag
"Tehát, akkor legyen 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 megabites csomag? Ki tudna ezen eligazodni?"
Bonya? Nekem nem. Igen, legyenek, sot akar felesevel is...
"8 megából csak 5-öt tud, akkor 4-esre levált" - Aha, csak a 4 az nalam nem 5... annyit kene biztositani a juzernek, amennyit bir a vonala/bukszaja... De ez mar megint mas kerdes: egyedi csomagok.
Hajra burokracia
Asztali, hordozhato PC javitas, bovites, karbantartas --> pcdr.atw.hu / 06 húsz 950 4074
-
TeeJay
félisten
ezért kellene ADSL2+-ra tenni mindenkit
benyomni 2-re meg 8megára a profilt, kinek melyik van
és ami elérhető lenne belőle annyit menne
és kész
ha valaki 8-ra fizet és 4jön akkor ígyjárt, majd visszavált 2megára ha nem akar többet fizetnikülföldön írta Shabba hogy megküldik up to 24megával az ADSL2+-t és akinek 20megabit van belőle az is annyit fizet mint akinek csak 4megabit van belőle
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
dedix
tag
Ne mondja nekem senki, hogy nem gazdasagos... a vilag legjobb biznisze az analog telo/ADSL a mobiltelo utan... Egyszer kiepitik, aztan tejel. Eleve az is rohely, hogy meg mindig kapcsoljak a telot a nethez. Ok, tamadjatok, hogy van un. Naked ADSL" de ott is radverik a pluszt vonalkarbantartas vagy nevezzuk barminek cimszoval. En is ebben a cipoben jarok... Mit tart karban? Ugyan mar. Ha meg kinyitod a szad, h nem franko valami jonnek az ASZF-el. Ami megint csak tiszta rohely, egy 4M csomagra a min. 192/64 vagy hogy? Kbps persze... Kabare...
Ma egy atlag 2M netnek nem szabadna havi 2, nagyon max. 3k-nal tobbe kerulnie. Telo minden nelkul nettoba...
Asztali, hordozhato PC javitas, bovites, karbantartas --> pcdr.atw.hu / 06 húsz 950 4074
-
KicsiUbul
őstag
Én azt írtam hogy műszakilag kivitelezhető. Azt direkt nem tettem hozzá, hogy a jelenlegi infrastruktúrán
Bár ritkán van 1M nél nagyobb ingadozás a vonalakon. Max leesik valamiért (pl beázik a vonal), aztán vissza. Amúgy meg a legtöbb DSLAM nem képes intelligensen szabályozni ezt. Ha esik a margin, akkor előbb utóbb szakad.
Fejlesztéssel meg lehetne oldani...Értem én...
-
petne
őstag
A berendezéseket például, ami a központ és a telepítés helye között van. Mit gondolsz úgy gondolod, hogy 50 éve minden ugyanúgy van? Ezeket berendezéseket karbantartani kell, ha szükséges kicserélni stb.
A dsl, kábelnet, mobilnet stb. technológiákon nem lehet garantálni a maximum értékeket, persze technikailag lehetne, de annak a kivitelezése olyan nagy költségeket emésztene fel, ami nem térülne meg ilyen nyomott árakon. Ezért nincs garantálva... egy dslam központ kiépítése nem 50 forint és egy nagyobb településen jó pár darab kellene ahhoz, hogy Te neked garantálva legyen az a 8 megabit. Tehát nem kabaré, ez kőkemény tiszta üzlet...
Persze annyinak kellene lenni, meg garantálva az 500 megabit le-fel stb. Le kéne szállni a földre és legalább megnézni, hogy pontosan mennyibe is kerülnek az ehhez szükséges dolgok. Mert könnyű így mellébeszélni, ha a technológiát nem ismered... és minek mennyi a költsége.
-
TeeJay
félisten
UPC is drágábban adja a netet ha csak ezt kéred a koaxon mintha kérsz mellé még tévét is vagy telefont
ilyen alapon vehetjük úgy hogy UPC-nél is van "vonalkarbantartási" díj ha csak netet kérsz
T-com-nál is így van ez csak ők még 1500felárral számolnak
majd lesz az már 1000alatt is ha elkezd fogyni az ADSL ügyfélkör és megy át DIGI-hez vagy más kábeles szolgáltatókhozMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
ADSL2-vel inkább nagyobb lenne az esély a jelenlegi csomagok szolgáltatására
ez lenne a fő előnye ami többletbevételt hozhat ugye mivel több előfizetőnek lehet nagyobb speed-et adninagyon kíváncsi vagyok lesz-e áprilisban UPC AUTOMATIKUS emelésére valami válasz T részről. bár ha bejelentik az FFTH-t az is válasz erre csak az minimális helyen lesz elérhető szóval a többi 800ezer ADSL user nem sok hasznát látja
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Core2duo6600
veterán
Most is így van
(#5807) KicsiUbul
Hogy hogy nincs ugrálás, van, hogy 1 mbit tel sem megy a net.
8 nak kellene mennie amit soha nem ért nekem még el.
7 volt a legtöbb.(#5808) petne
Valóban töténhetne előrelépés, hogy maxon menjen mindig és mindenhova.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
TeeJay
félisten
válasz Core2duo6600 #5814 üzenetére
költözz a DSLAM köré max 1km távra
ott megy a 8megabit gond nélkülMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
SlayR
senior tag
Noh ha most jólértelmezem...nekem február 17 környékén lett bekötve a SAT meg a net stb...szal nekemis majdcsak áprilisban lesz számlám?
-
Ebit
addikt
ADSL2-vel inkább nagyobb lenne az esély a jelenlegi csomagok szolgáltatására
ez lenne a fő előnye ami többletbevételt hozhat ugye mivel több előfizetőnek lehet nagyobb speed-et adniADSL2 esetében, ha ugyanazt a sebességeket, adja el, és azonos feltételek mellett/ergo, hogy csak kivételesen biztositja a teljes sávszélt/, igy is csökken az üzemeltetési költsége, nő a haszna, és csökken a vezetéhálózat terheltsége.
Amennyiben valóban az lenne a célja hogy nagyobb sebességet, sávszélt biztositson, elég lenne, egy többlépcsős, és időszakos előminősitő rendszert alkalmaznia, kizárolagosan műszaki paraméterek konkrét vonalszakaszon tőrténő megfigyelése céljából
-
KicsiUbul
őstag
válasz Core2duo6600 #5814 üzenetére
Szia,
Jellemzően ekkora ugrálás nem szokott lenni. Lehet kötni valamihez ha belassul? (pl esténként, minden hónap második szerdája, mars-hold-plutó együttállás)
Értem én...
-
tibibi
őstag
sziasztok az smtp szürést ki lehet kapcsolni valahogy ,mert nekem a t-home oldalán nem engedi
-
TeeJay
félisten
ja csak ha pesten UPC-től 3700-ért kapnak április 1-től 4/1megabitet
akkor mégtöbben fognak átmenni majd kábelesekhez
és egyszer csak elkezd csökkenni a DSL előfizetők számamár így sem nagyon növekedik csak havonta pár ezer új előfizető van
szóval most már nem új ügyfeleket kell szerezni hanem az eddigieket megtartaniaztán jelenlegi gazdasági helyzetben ha másik szolgáltatótól nagyobb sebességet kapsz olcsóbban te is őt választanád inkább.
T-nek is vagy emelni kell vagy ha emelni nem tud akkor árat csökkenteni
nekem mindegy melyik lesz mert mindkettővel jól járunkMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Core2duo6600
veterán
-
Ebit
addikt
Ez igy van, de érdekes modon bizonyos területeken , nincs konkurencia az Isp-k között, igy sokan az egyetlen közül, választhatják azt, vagy nincs internet.
A lényeg, hogy ezen a hálózaton a T, nem igazán tud,és akar már sávszélt emelni, főleg azóta, hogy ráengedte az IPTV-t.
-
KicsiUbul
őstag
-
KicsiUbul
őstag
-
KicsiUbul
őstag
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #5794 üzenetére
No, ma átállították a netem ADSL Otthonról Medium Classicra. A My T-Home-on megszűnt a rendelésem, és a szolgáltatásoknál az otthont felváltotta a medium. Csak az a bibi, hogy a vonali és a valós sebességem se változott.. még..
mod: "Hűségidő vége 2010.04.09." - szal elvileg tegnaptól él
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Garold
senior tag
válasz Motion_Blur #5832 üzenetére
Tudtommal mindkét csomag 8 Mbit/sec...így csak az ár változik.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Motion_Blur
félisten
Nálam "elfelejtettek" anno emelni, szal 4mbit/256k-s a vonalim. Havernak két utcával arrébb megvan a 6,5mbit/480k. Ő is Medium Classicra váltott ADSL Otthonról, mondjuk neki már akkor is fel volt nyomva a sebesség.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Core2duo6600
veterán
válasz Motion_Blur #5834 üzenetére
telozz be nekik
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Sanyix
őstag
-
Garold
senior tag
Én már találkozam olyan kábelnet szolgáltatással ahol tényleg nem volt ott!
Először én sem hittem el, gondoltam bamba ez az ember...de tényleg nem volt ott!
Sanyix - mindenesetre ha ott nincs az ügyfélszolgálaton ki tudják kapcsolni.[ Szerkesztve ]
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
joecontra
addikt
Üdv mindenkinek!
A kérdésem a Sat-Tv-vel kapcsolatos és elsősorban azoknak szól, akik már rendelkeznek ilyennel.
1) Milyen set top boxot adnak hozzá?
2) Olyan tv készüléken is használható, amelynek nincs se scart se rca csatlakozója, hanem csak egy mezei tv antenna bemenete van (rá lehet egy ilyen tv-re kötni a t-home-os set top boxot)?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
Joe
-
petne
őstag
válasz joecontra #5840 üzenetére
1., Két fajta STB forog, egy Intek típusú, meg egy ADB. Részleteket olvashatsz róluk, ha visszanézel a topikba.
2. Egyikbe sincs már RF modulátor, viszont egy külső rf modulátor segítségével megoldható ez a probléma, persze ezt neked kell beszerezned a saját költségeden.
-
scavy
tag
Sziasztok!
T-Home szolgáltatásokkal kapcsolatos vélemények érdekelnének, ha valakinek esetleg ilyen van, vagy ismerősének, barátjának van. Konkrétan a SAT TV családi csomagot és a DSL Classic Medium net csomagot néztem ki. Arra lennék kíváncsi hogy a TV részénél, hogy viharban van e bármilyen probléma vele, mennyire megbízható, a digitális jel miatt mennyivel jobb minőségben jön mint a nem digitális jel esetében. A nettel kapcsolatban pedig az, hogy szakadozik e esetleg, mennyire stabil az a 8 megabit letöltési sebesség, illetve konkrétan a feltöltési sebesség stabilitása érdekelne, főleg az online játék kapcsán a pingek miatt..
Továbbá esetleg ha valaki ért ehhez a részéhez, lehet e valami teknikai akadálya a beszerelésnek, van T-Home telefonvonalunk 2 db is, és jelenleg a Fibernet szolgáltatja nekünk a kábelTV t, és a netet is (kábelnet).
Előre is köszi a segítséget.
-
vtipisti
csendes tag
Szia!Örülök,hogy "rádtaláltam".A segítséged v tanácsod kéne.
Két hónapja váltottam a t-home csomagra.A 2Mbit-es happy csomagom van.Az a gondom,hogy mikrotorrentet használok már régóta filmek le és feltöltéséhez.Amióta váltottam a t-homra ez nem igazán működik.Nagyobb gond a visszatöltéssel van.Azt írja ki,hogy a router korlátozza az adatforgalmat nyissak egy portot,hogy kapcsolódni tudjanak hozzám.
Bementem a t-pontba nem tudtak segíteni.Azt sem tudták,miről beszélek.Fél napnyi próbálkozás után elértem a hibabejelentőt.Segítség semmi viszont kaptam super team-es telefonszámot,mondván ők majd tudják miről beszélek.Nem tudták.Szerintük a portok alapból nyitva vannak.Pár nappal később megjött egy ember a t-comtól,hogy beszerelje a beltéri egységeket és beüzemelje azokat.Megkérdeztem az embert a problémáról,mire ő telefonált pár helyre.Persze nem lettünk okosabbak.Van pár ismerősöm,akik t-homra váltottak és szintén ezzel a gonddal küzdenek
A tűzfal kikapcsolva a gépen és a routeren is.(speedtouch)A laptopot ugyanazzal a beállítással egy másik szolgáltatóhoz csatlakoztatva tökéletesen működik a torrent!
Remélem tudsz segíteni.Üdv! -
-
petne
őstag
Vízfüggönyös felhőszakadásnál el fog menni az adás, mivel nem lesz rálátás a műholdra, de ez a kábeltv-nél is elő szokott fordulni ugyebár, mivel Ők is műholdról kapják a tv csatornák jeleit. Viszont egy szimpla felhőnél még nem lesz probléma vétellel, ez már bebizonyosodott az elmúlt hetekben a nagy havazásoknál.
Az adslnél attól függ, hogy mekkora lesz nálad a tényleges sebesség, hogy milyen távol vagy a központtól, ez majd a bekötés után derül ki 100%-osan. A pingekkel nem szokott nagy baj lenni, persze ha a távoli szerver nincs leterhelve...
-
petne
őstag
Vízfüggönyös felhőszakadásnál el fog menni az adás, mivel nem lesz rálátás a műholdra, de ez a kábeltv-nél is elő szokott fordulni ugyebár, mivel Ők is műholdról kapják a tv csatornák jeleit. Viszont egy szimpla felhőnél még nem lesz probléma vétellel, ez már bebizonyosodott az elmúlt hetekben a nagy havazásoknál.
Az adslnél attól függ, hogy mekkora lesz nálad a tényleges sebesség, hogy milyen távol vagy a központtól, ez majd a bekötés után derül ki 100%-osan. A pingekkel nem szokott nagy baj lenni, persze ha a távoli szerver nincs leterhelve...
-
törölt tag
Előre is bocsánat, ha volt már, de azt lehet tudni, hogy a SpeedTouch kezelőfelületére miért nem lehet belépni Internet Explorer alól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest